menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вертебролог Чорноморськ
ТалаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вертебролог Чорноморськ

Сімейний лікар рекомендує проконсультуватися з вертебрологом. Можете порекомендувати грамотного фахівця в Чорноморську?

КоролевнаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 2
Рядовий
У Чорноморську немає, не те що хороших вертебрологів, там навіть немає нормальних неврологів.  Поїдьте одразу в Одесу до Патрашка О.В., вона вам точно допоможе.

РимаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 3
Сержант
Так, Катерина Вікторівна - чудовий лікар. Рекомендую, як висококваліфікованого лікаря-вертебролога, який знає свою справу. Таких би лікарів побільше в нашій медицині!

МаркДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
Був на прийомі у лікаря-вертебролога Патрашку О.В. з болями в попереку. Звернутися мені порадили мої знайомі, які раніше лікувалися у неї і залишилися задоволені. Лікар ретельно оглянула мене і призначила правильне лікування, болі припинилися, я відчув себе здоровою людиною.  Катерина Вікторівна - справжній професіонал своєї справи, чуйна, уважна і доброзичлива.  Своїм знайомим буду радити цього лікаря.

АзадаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 5
Рядовий
Добрий день. Хочу залишити відгук про цього лікаря. Дуже компетентний фахівець своєї справи. У мене були дуже сильні болі в ділянці спини. Я не могла навіть прямо ходити. Дуже докладно провела консультацію, описала причини цих болів, що турбують мою життєдіяльність. Прописала певні процедури і ліки. Усе допомогло.  Рекомендую всім, Катерину Вікторівну!

МанькаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 6
Рядовий
Катерину Патрашку - дуже професійний, ввічливий, що важливо в роботі лікаря. Звернулася із сильним болем у попереку, все дуже зрозуміло пояснила, розвіяла сумніви, призначила МРТ, а потім лікування. Практично одразу з початку лікування почалися поліпшення у здоров'ї. Буду рекомендувати її всім своїм рідним і знайомим.

НонаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 7
Рядовий
Прекрасна лікарка, все розклала по поличках, де, як і чому! Спеціаліст своєї справи. Багато обійшла лікарів, але тільки Патрашку Катерина змогла правильно розтлумачити мій діагноз! Рекомендую!

ХаритаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цікавить таке питання, як можна потрапити на прийом до лікаря Патрашка?

МанькаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 9
Рядовий
Телефонуйте і записуйтеся - 0934815955.

АсмаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 10
Рядовий
Де в Одесі приймає Катерина Патрашку?

РимаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 11
Сержант
Катерина Вікторівна працює лікарем у поліклініці № 1 на Болгарській.

ВітоДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:46 | Повідомлення # 12
Рядовий
Катерина Патрашку - справжній професіонал, віртуозно перекладає з лікарської на людську. За потреби всім рідним і знайомим рекомендуватиму!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: