Вертебролог Чорноморськ
|
|
Тала | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вертебролог Чорноморськ
Сімейний лікар рекомендує проконсультуватися з вертебрологом. Можете порекомендувати грамотного фахівця в Чорноморську?
|
|
| |
Королевна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У Чорноморську немає, не те що хороших вертебрологів, там навіть немає нормальних неврологів. Поїдьте одразу в Одесу до Патрашка О.В., вона вам точно допоможе.
|
|
| |
Рима | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Так, Катерина Вікторівна - чудовий лікар. Рекомендую, як висококваліфікованого лікаря-вертебролога, який знає свою справу. Таких би лікарів побільше в нашій медицині!
|
|
| |
Марк | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Був на прийомі у лікаря-вертебролога Патрашку О.В. з болями в попереку. Звернутися мені порадили мої знайомі, які раніше лікувалися у неї і залишилися задоволені. Лікар ретельно оглянула мене і призначила правильне лікування, болі припинилися, я відчув себе здоровою людиною. Катерина Вікторівна - справжній професіонал своєї справи, чуйна, уважна і доброзичлива. Своїм знайомим буду радити цього лікаря.
|
|
| |
Азада | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Добрий день. Хочу залишити відгук про цього лікаря. Дуже компетентний фахівець своєї справи. У мене були дуже сильні болі в ділянці спини. Я не могла навіть прямо ходити. Дуже докладно провела консультацію, описала причини цих болів, що турбують мою життєдіяльність. Прописала певні процедури і ліки. Усе допомогло. Рекомендую всім, Катерину Вікторівну!
|
|
| |
Манька | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерину Патрашку - дуже професійний, ввічливий, що важливо в роботі лікаря. Звернулася із сильним болем у попереку, все дуже зрозуміло пояснила, розвіяла сумніви, призначила МРТ, а потім лікування. Практично одразу з початку лікування почалися поліпшення у здоров'ї. Буду рекомендувати її всім своїм рідним і знайомим.
|
|
| |
Нона | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Прекрасна лікарка, все розклала по поличках, де, як і чому! Спеціаліст своєї справи. Багато обійшла лікарів, але тільки Патрашку Катерина змогла правильно розтлумачити мій діагноз! Рекомендую!
|
|
| |
Харита | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цікавить таке питання, як можна потрапити на прийом до лікаря Патрашка?
|
|
| |
Манька | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Телефонуйте і записуйтеся - 0934815955.
|
|
| |
Асма | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Де в Одесі приймає Катерина Патрашку?
|
|
| |
Рима | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Катерина Вікторівна працює лікарем у поліклініці № 1 на Болгарській.
|
|
| |
Віто | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:46 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Катерина Патрашку - справжній професіонал, віртуозно перекладає з лікарської на людську. За потреби всім рідним і знайомим рекомендуватиму!
|
|
| |