menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вертеброневролог Одеса
ФлораДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:39 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Вертеброневролог Одеса

Порадьте хорошого дорослого невролога або вертебролога. Паморочиться голова у всіх положеннях: лежачи, сидячи, стоячи. Боюся впасти де-небудь. Порекомендуйте до кого краще звернутися з цією проблемою.

НораДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:39 | Повідомлення # 2
Рядовий
Можу порадити Патрашку Катерину Вікторівну. Чуйна й уважна лікарка, провела докладне обстеження, поставила діагноз і призначила довгоочікуване лікування. Усім рекомендую.

ЯринаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:40 | Повідомлення # 3
Рядовий
Усім рекомендую цього лікаря! Катерина Вікторівна змогла поставити мені правильний діагноз, єдина з 3 неврологів - а я була у Скоробеха В.З., Гек Л.Ю., Танєва Олега. І тепер я чітко розумію причину свого запаморочення, головного болю тощо. До цього мене постійно відправляли до психіатра, а за фактом у мене виявилися проблеми з шиєю. Тобто вже рік! Я лікую незрозуміло що. Якби не потрапила до неї на прийом, може так і лікувалася б від того, не знаю чого.

Mary7AnnДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:40 | Повідомлення # 4
Рядовий
Зверталася до Катерини Патрашку як до невролога неодноразово з різними проблемами, завжди уважно вислухає, швидко поставить діагноз і призначить лікування, що справді допомагає, пояснює все чітко й зрозуміло, доступною мовою, завжди надасть допомогу, звертатися до неї - одне задоволення, тож лікуємося в неї вже всією сім'єю. Справжній лікар із великої літери! Рекомендую всім!

GimmyBearДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:40 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернулася до Патрашка Є.В. за рекомендацією, як до вертебролога і не пошкодувала! Тривало страждала болями в спині, пробувала різне лікування, але марно. Правильне лікування та обстеження, прописане лікарем, дуже допомогло, болі пішли, стало набагато легше. Рекомендую лікаря всім!

ФіваДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:41 | Повідомлення # 6
Рядовий
Давно турбують болі в хребті. Зверталася до багатьох лікарів Фернандеса Сергія і Тагібекової Ф.К., проводила мануальну терапію, приймала безліч препаратів, полегшення ненадовго. Пощастило потрапити на прийом до Патрашка О.В. Вона відразу поставила діагноз, призначила лікування. При цьому доступно все пояснила. Результат очевидний, відчула полегшення. Рекомендую.

KiraLllДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:41 | Повідомлення # 7
Рядовий
Патрашку О.В. - лікарка від бога, чудова людина, уважна, компетентна, кваліфікований фахівець своєї справи, вона саме лікує людей, допомагає їм у їхніх проблемах із хворобами. Ставить на ноги швидко, приходиш із вираженим больовим синдромом - за тиждень лікування вже бігаєш.

ЖеневаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:41 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть де приймає Катерина Вікторівна?

GimmyBearДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:41 | Повідомлення # 9
Рядовий
Катерина Вікторівна приймає на вулиці Болгарській, 38 в поліклініці №1.

ПавлаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:42 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися на прийом?

ФіваДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:42 | Повідомлення # 11
Рядовий
Даю вам особистий телефон Катерини Вікторівни - 0934815955.

Brittany71Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:42 | Повідомлення # 12
Сержант
Дуже сподобалося. Катерина Патрашку уважна, грамотна, небайдужа. Справжній професіонал своєї справи. Зверталася з болями в спині. Лікування допомогло. Усім раджу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: