Невропатолог вертебролог Одеса
|
|
Марі | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:35 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатолог вертебролог Одеса
Шукаю хорошого лікаря невролога. У мене сильні й часті головні болі, лікарі не можуть знайти причину. У поліклініці направили до невролога, але він тільки розводить руками. Знімки, аналізи в нормі. Максимум що він робить, так це ставить блокаду. Вона допомагає, але ефект має тимчасовий характер. Може хтось стикався з такою проблемою або просто знаєте хорошого лікаря-невролога. Порекомендуйте, буду вдячна.
|
|
| |
Ewjorj9 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:35 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Чоловік звернувся до Патрашка Катерини Вікторівни за рекомендацією і не пошкодував. Грамотний лікар, доброзичлива людина. Дуже давно його турбують головні болі, жменями пив таблетки. Лікар поставила правильний діагноз, призначене лікування допомогло і принесло полегшення.
|
|
| |
SaintSndrew | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:36 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після відвідин грамотного фахівця Патрашку Є.А.. і жити стає легше. Мучився від болю в спині, після консультації, правильно призначеного лікування та обстеження, почуваюся чудово. Рекомендую лікаря всім, доброзичлива, ввічлива, професіонал у своїй справі.
|
|
| |
Girl08 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:36 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я була в різних неврологів і вертебрологів: у Бєляєва А.А., Курницької С.М., Сергія Фернандеса і в 38 років почувалася овочем. Після лікування у Катерини Вікторівни, з перших же днів ніби на 20 років помолодшала. Чудовий сон, немає головного болю, хочеться жити і насолоджуватися кожною миттю. Хлопці, всі до цього лікаря сміливо!
|
|
| |
Челсі | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:36 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікувалася у лікаря-невролога Патрашку Катерини. Дуже уважний, грамотний лікар. Болі в спині були нестерпними, але вже після перших призначень стало набагато легше...Рекомендую!
|
|
| |
RenataZz | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Проходила лікування у невролога Патрашка, мені воно допомогло позбутися ломоти в спині та частих головних болів. За результатами я вже можу сказати, що звернулася до грамотного лікаря. Розібралася з моєю проблемою і призначила тільки найнеобхідніше і щоб точно в ціль. Мені сподобалося її ставлення на прийомі, дуже уважна і позитивна жінка.
|
|
| |
Сабріна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:37 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я зверталася до багатьох фахівців Тагібекової, Бєляєва, Курницької, але тільки Катерина Вікторівна правильно поставила діагноз. Завдяки їй лікування пішло по потрібному руслу. Вона справжній професіонал своєї справи.
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:37 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть як можна записатися на прийом до Катерини Патрашку?
|
|
| |
RenataZz | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:37 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Записатися можна за телефоном - 0934815955.
|
|
| |
RabbitSv | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:38 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У якій клініці приймає Катерина Патрашку?
|
|
| |
Челсі | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:38 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна працює лікарем у поліклініці № 1 на вулиці Болгарській, 38.
|
|
| |
Marikk82 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінний лікар. Знає свою справу. Уважна, ввічлива. Хочеться потрапляти на прийом тільки до Катерини Вікторівни Вона завжди правильно підбере метод лікування. Рекомендую!
|
|
| |