menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Невролог вертебролог Одеса
АріанаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:29 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Невролог вертебролог Одеса

Підкажіть хорошого невролога. У мене сильний шум, свист у вухах, запаморочення присутнє, знаю, що перетиснуті артерії в шиї, остеохондроз.

ТіфаніДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Зверніться до Катерини Патрашку - грамотний фахівець і душевна людина! Після її консультації хочеться жити і жити! Скільки років думала, що болить спина, виявляється, проблема була з суглобами, і до неї ніхто не міг впоратися з цією проблемою, відправляли до різних фахівців. Лікування допомогло.

KanekiKennДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
Катерина Вікторівна Патрашку - чудовий лікар і чудова людина. Три місяці ходила до неврологів Танєва Олега та Гек Людмили, ставили діагноз і призначали лікування, поліпшення не було. На прийомі в неї поставили діагноз, прописали лікування і на третій день почалося поліпшення. Рекомендую всім!

КімаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Так, Патрашку Катерина - хороший чуйний лікар. Спочатку я консультувалася у неї, потім у чоловіка почалися проблеми зі спиною і він теж звернувся до Катерини Вікторівни. Лікування, призначене цим лікарем, допомагало. Я б порекомендувала її, як фахівця.

Talia66Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:31 | Повідомлення # 5
Сержант
Супер, у мене немає слів, мучуся вже як півроку болями в попереку і правій нозі, обійшла купу лікарів Скоробреха, Бєляєва, Тагібекову, але ніхто мені толком нічого сказати не міг, остання надія була на Катерину Вікторівну, вона виправдалася! Розповіла, в чому причина болю, і розписала покрокове лікування.  Рекомендую, обізнана лікарка!

ОдріДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:31 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я б сказала, вона мене повернула до нормального життя. Це чудова лікарка, уважна до проблем пацієнта, мою проблему вона діагностувала просто подивившись на мене в коридорі, коли я чекала чоловіка з прийому. Я була в неї на прийомі не раз. Тепер ми з чоловіком разом спостерігаємося у цієї лікарки. І з кожним разом переконуюся: якщо буде потрібно піти до невролога, то тільки до Катерини Патрашко!

Mermaid45Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:31 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ще жодна лікарка так детально й ґрунтовно не обстежила мою спину, як Катерина Патрашку. Вона детально, зі вдихом і видихом, лежачи і в рухах оцінила кожен мій хребець, виявила м'язові затиски, які так довго мені заважали нормально жити! Зараз уже весь основний курс у мене позаду. Дуже задоволена результатом - спина не болить, займаюся вільно йогою. Можу безумовно порекомендувати Катерину Патрашку, як дуже грамотного і турботливого лікаря!

Karoline55Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
До Патрашку О.В. лікувалася у Тагібекової Ф.К., але результату не було. Тільки вона змогла точно визначити джерело цих болів, хоча і довелося пройти кілька не найшвидших і найприємніших обстежень, зате зараз, я здорова на всі 100% вже і не уявляю, як я могла так довго терпіти цей жах.

TopalAlinaДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Сьогодні була на прийомі у Патрашку О.В. Враження від зустрічі приємне. Вона показала себе, як уважний і компетентний фахівець, відповіла на всі запитання, дала і роз'яснила рекомендації.

LemacOlegДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:32 | Повідомлення # 10
Рядовий
Рік тому Катерина Вікторівна допомогла моїй мамі - підібране лікування допомогло, і скарги на тиск, болі в суглобах і поперековий остеохондроз пішли в минуле. Мама лікування продовжує і щоразу згадує лікаря добрим словом.

Chernyavskaya456Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:33 | Повідомлення # 11
Рядовий
Можете дати контактні дані Катерини Вікторівни?

Karoline55Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:33 | Повідомлення # 12
Рядовий
Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.

ГлебДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:34 | Повідомлення # 13
Рядовий
Справжній професіонал, віртуозно перекладає з лікарської на людську. За потреби всім рідним і знайомим рекомендуватиму.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: