menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Неврологи вертебрологи Одеса
ЛоріДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:26 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Неврологи вертебрологи Одеса

Дуже потрібен кваліфікований лікар, який призначить лікування і з'ясує, в чому причини сильного головного болю. Мучать уже не один день. Порекомендуйте до кого краще звернутися.

MarmeladofДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:26 | Повідомлення # 2
Рядовий
Катерина Патрашку залишила дуже позитивне враження і як фахівець, і як людина. Відразу поставила діагноз, який підтвердився результатами аналізів, призначила ефективне лікування, симптоми швидко минули. Дуже уважна і доброзичлива по відношенню до пацієнта. Однозначно рекомендую!

Soychenko6Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:26 | Повідомлення # 3
Рядовий
Катерина Вікторівна - лікар від Бога! Мене замучив остеохондроз, я прийшла до неї на прийом. Вона провела огляд, пояснила, як у мене всередині все влаштовано і в чому проблема простими словами, мені дуже сподобалося, до цього я багато чого не знала. Бачила, що вона дуже кваліфікований лікар. Але найголовніше вона відправила мене до мануального терапевта, який за кілька сеансів прибрав мою проблему.

НазіяДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:27 | Повідомлення # 4
Рядовий
Після первинного відвідування стало зрозуміло, що фахівець знає свою справу. Прийом почався в призначений час. Катерина Вікторівна уважно поставилася до пацієнта. Вона все дохідливо пояснила, що потрібно робити. Направила пройти додаткове дослідження. Звернемося до цього лікаря знову.

SmirikkДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:27 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже щаслива, що потрапила до такого хорошого фахівця.  Катерина Вікторівна дуже грамотний і обізнаний лікар. Ретельно вивчила всі проблеми, що турбують. І допомогла позбутися головного болю. Коли Тагібекова і Бєляєв «лікували» тільки таблетками, а вона допомогла усунути основну причину головного болю.

Vinnychenko76Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:27 | Повідомлення # 6
Рядовий
До лікаря Патрашка пішла на прийом за рекомендацією подруги і не помилилася у виборі невролога. Катерина Вікторівна дуже грамотний лікар і, що не менш важливо, чуйна людина. Сподобалося і те, що все доступно розповіла про мої болячки і як з ними боротися. Після курсу призначених лікарем процедур почуваюся набагато краще.

RabbitSvДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:28 | Повідомлення # 7
Рядовий
Потрапив на прийом до Катерини Патрашко за рекомендацією знайомих після двомісячного безрезультатного лікування у Курницької С.М.. Вперше був так ретельно оглянутий, все доступно пояснено. Призначено реальне лікування, а не знеболювальні! Пройшов весь курс лікування - дуже задоволений, результат був з перших днів. Продовжую спостерігатися.

ДімонДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:28 | Повідомлення # 8
Рядовий
У якій клініці приймає Катерина Вікторівна?

Vinnychenko76Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:28 | Повідомлення # 9
Рядовий
Катерина Вікторівна працює лікарем у поліклініці № 1 на Болгарській.

ДанаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:28 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна контактні дані Катерини Вікторівни?

НазіяДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:29 | Повідомлення # 11
Рядовий
Даю вам особистий телефон - 0934815955.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: