Невропатологи вертебрологи Одеса
|
|
Меган | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:15 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатологи вертебрологи Одеса
Дуже потрібен хороший лікар-невролог в Одесі, проблеми з судинами головного мозку і шиєю. Була у багатьох лікарів, лікування не приносить полегшення, порадьте лікаря, який спеціалізується на таких захворюваннях.
|
|
| |
мігера4 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:15 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Катерина Патрашку - найкращий лікар! Тільки вона змогла мені допомогти. Головні болі більше не турбують. Рекомендую!
|
|
| |
Серафим | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:15 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Максимум задоволений Катериною Вікторівною. Оглянула дуже уважно мене - все врахувала, нічого не упустила. Хороший, цілісний прийом і особливо лікування, яке допомагає мені. Уже зараз можу стверджувати, що кожна лікувальна процедура влучила в ціль. А це означає, що проблема, з якою прийшов, практично вирішена. Готовий спостерігатися в такого фахівця й надалі.
|
|
| |
Galochkka | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:16 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тривалий час страждала від сильних болів у спині та шиї. Катерину Патрашку порадили, як невролога, який дійсно вилікує. Лікар мені дуже сподобався, усміхнена і вселяє довіру. Допомогла позбутися мук і хвороби.
|
|
| |
Кеті | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:16 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна відмінний фахівець і справжній професіонал. За такий короткий період часу, поставили мене на ноги. Усім рекомендую!
|
|
| |
Фрейда | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:16 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Страждаю на головні болі, вже що тільки не робила, обійшов купу лікарів Скоробреха, Тагібекову, Бєляєва, мені зробили УЗД всього, чого можна, але ніяке лікування не допомагало. Записалася до лікаря Патрашка Є.В.. Відразу принесла всі минулі аналізи. Мені сподобалося, що лікарка дуже уважно мене слухала, ставила запитання по суті. Потім направила ще на УЗД, яке показало аномалію судин, яка і призводила до головного болю. Лікар мені навіть сама на знімках усе показувала. Призначила лікування. Покращення настало, поступово про болі я забула і тепер можу вести повноцінний спосіб життя.
|
|
| |
Ксенія | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:16 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Після пологів головні болі мене зводили з розуму. Перестало взагалі щось радувати, а я - мати п'ятирічних двійнят. Згодом усе тільки погіршувалося, і я зрозуміла, що з хворобою потрібно боротися. На моєму шляху зустрілася Катерина Вікторівна. Лікування не просто допомогло, я почала радіти кожному новому дню.
|
|
| |
Пімочка | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Призначення лікаря допомогли позбутися болю в лівій нозі, спині, що мучив мене. Виявилося, це наслідки запалення нервового корінця хребта. Ворогові не побажаєш таких болів, на щастя, відразу звернувся до лікаря, і вона швидко призначила дуже хороше лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Валері | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У якій клініці я можу знайти Катерину Вікторівну?
|
|
| |
Кеті | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:18 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна приймає в поліклініці №1 на Болгарській 38.
|
|
| |
Туся | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:18 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете дати контакти Катерини Вікторівни?
|
|
| |
Galochkka | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:19 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Контактний номер - 0934815955.
|
|
| |
Віола | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:19 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Відмінний невролог. Допомогла мені позбутися міжреберної невралгії, підібравши хорошу схему лікування. Болі пішли досить швидко і більше не поверталися. Рекомендую!
|
|
| |