Неврологи епілептологи Одеса відгуки
|
|
Мадіна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Неврологи епілептологи Одеса відгуки
У мене резистентна форма епілепсії. Шукаю обізнаного і грамотного епілептолога, який може мені допомогти з цією хворобою. Порадьте перевіреного лікаря.
|
|
| |
Mermaid45 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:33 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я проходила лікування у Калюжної Т.Є. і всім залишилася задоволена. Огляд проводить досконально. Все гранично ясно пояснює. Усім рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Karoline55 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:33 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікування від епілепсії проходжу у Калюжної Т.Є.. Результати радують. Позитивна динаміка вже після 2 місяців лікування. Рекомендую!
|
|
| |
TopalAlina | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:34 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже розумний, чуйний і роздумуючий лікар. У всьому доходить до самої суті і всією своєю професійністю ручається за ваше здоров'я. Один із найкращих епілептологів на моєму шляху. Приймає дуже тепло і чуйно.
|
|
| |
Ліора | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:34 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Від візиту залишилися найкращі враження. Дуже уважний, вдумливий, доброзичливий лікар. Від Тетяни Євгенівни я почула відповіді на всі свої запитання. Вдячна за професійні рекомендації.
|
|
| |
Нава | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хороший епілептолог, дуже уважна, розумна, великий досвід і чудові знання, розвивається в професії. Дуже допомогла мені, скасувала застарілі ліки з безліччю побічних ефектів і грамотно підібрала лікування, зараз почуваюся чудово, немає нападів і побічних.
|
|
| |
Chernyavskaya456 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:35 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Була на прийомі у Тетяни Євгенівни повторно, оскільки тільки призначене нею лікування мені реально допомогло. Звертався до інших лікарів Клименко і Дубенко, але ефекту не було. Спасибі велике лікарю за професіоналізм і компетентність! І рекомендую, як дуже хорошого лікаря!
|
|
| |
AlanD56 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:35 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний невролог! Мені він сподобався не тільки як фахівець, який одразу зміг зрозуміти в чому причина мого захворювання і призначити дієве лікування, а й як людина, що доброзичливо і позитивно налаштована до своїх пацієнтів.
|
|
| |
klavakkk | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:35 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ретельне обстеження. Компетентне ставлення. Хороші рекомендації, ефективне лікування. Були вислухані всі скарги. На підставі цього були запропоновані варіанти лікування, які незабаром виявилися дієвими. Було розказано про всі нюанси як захворювання, так і його лікування. Рекомендую!
|
|
| |
marinnnie | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:36 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як можна записатися до Тетяни Євгенівни?
|
|
| |
Нава | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:36 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - реєстратура клініки.
|
|
| |
Хая | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна - професіонал! Уважно вислухала, не перебиваючи і не кваплячи, тактовно і спокійно розпитала, з'ясовуючи суть проблеми і діагностуючи її. Поставила діагноз, дала рекомендації. Відмінно! Чудовий лікар! Рекомендую.
|
|
| |