menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Невропатологи епілептологи Одеси відгуки
АнгелінаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Невропатологи епілептологи Одеси відгуки

У мене з 16 років епілепсія, але не сильна, 4-5 разів на рік, і здебільшого вранці. Порадьте лікаря, який допоможе мені вилікуватися?

ОнисяДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 2
Сержант
Нещодавно проходила обстеження і лікування у Калюжної Т.Є.! Крім того, що вона єдина лікарка, яка одразу поставила правильний діагноз і вчасно виявила причину моїх недуг і призначила правильне лікування, мені завжди приємно було приходити на прийом до цього лікаря! Завжди чуйна, доброзичлива, вчасно підбадьорить, та й просто цікава людина. Рада, що мені порадили цього лікаря, надалі лікуватимуся тільки у Тетяни Євгенівни!

ЕлізабетДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже хороший і досвідчений лікар, який знає свою справу. Побільше б таких лікарів, які можуть реально вилікувати, а не зробити гірше.  Рекомендую!

СлаваДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 4
Рядовий
Тетяна Євгенівна - компетентний фахівець і дуже уважний епілептолог. Я отримала повну консультацію з усіх питань, що хвилюють мене, і чіткі рекомендації щодо лікування. Буду із задоволенням рекомендувати Тетяну Євгенівну своїм знайомим.

LemacOlegДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 5
Рядовий
Сьогодні була на прийомі у Тетяни Євгенівни повторно. Ситуація в мене була складна. Скарг дуже багато, а причину ніхто не міг визначити, хоча була у таких епілептологів, як Дубенко і Клименко. Лікарка дуже уважно мене вислухала. Призначила ті аналізи, які вважала потрібними, щоб виключити серйозні захворювання і все-таки з'ясувати причину моєї недуги. За результатами вона зробила правильний висновок і призначила лікування, докладно пояснивши причини мого стану і те, як буде проходити лікування.  Було дуже приємно потрапити на прийом до такого грамотного, уважного, тактовного фахівця, як Тетяна Євгенівна Калюжна.

КетіДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 6
Рядовий
Була на прийомі кілька разів у Тетяни Євгенівни, спостерігається позитивна динаміка в лікуванні, а це головне. Уважно вислуховує скарги, оглядає і ретельно призначає препарати з урахуванням індивідуальних особливостей, підбирає дослідження, дає рекомендації. Про фахівця, тільки позитивні враження.

ЗарянаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 7
Рядовий
Спостерігаюся з мамою у Тетяни Євгенівни з діагнозом епілепсія. Стало набагато краще, і за цей рік не було нападів! Також зникли головні болі! Рекомендую!

ФрумаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 8
Рядовий
Спостерігаюся у Калюжної Т.Є. і хочеться відзначити її високий професіоналізм! Тетяна Євгенівна грамотно підібрала курс лікування, що допомогло мені забути про напади. Своєчасно проводилося коригування лікування.  На всіх консультаціях глибоко вникає в ситуацію, інформацію пояснює в доступній формі.

ТусяДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як можна потрапити на прийом до Калюжної Т.Є.?

КетіДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 10
Рядовий
Через адміністратора клініки Наталію - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

ЄсеніяДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 11
Рядовий
Підкажіть що це за клініка і де вона розташована?

СлаваДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 12
Рядовий
Це клініка Лікаріум, розташована вона на Генуезькій 1/2.

СтеллаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 13
Рядовий
Чудовий лікар! Мені дуже пощастило, що я лікуюся у неї. Тетяна Євгенівна чуйна і чуйна, з нею не так страшно проходити весь шлях до одужання, оскільки вона завжди підтримає, заспокоїть і обов'язково знайде правильні слова. Але найголовніше - вона підбере лікування, яке реально допоможе.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: