menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Епілептолог Одеса відгуки
ПаулінаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Епілептолог Одеса відгуки

Підкажіть з діагнозом епілептична хвороба із судомним синдромом, до якого лікаря краще звертатися?

РінаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я раджу вам проконсультуватися з Калюжною Тетяною Євгенівною, вона дуже обізнана епілептолог. Вона ретельно вивчила мою історію хвороби і зробила призначення, яке реально мені допомогло.

ЗлатаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:21 | Повідомлення # 3
Рядовий
У Тетяни Євгенівни відчувається бажання допомогти пацієнту, вселяє довіру і показує професіоналізм та знання сучасних методів і методик лікування. Я двічі звертався до неї і обидва рази отримував якісне обстеження і лікування. Вміє вислухати і правильно поставити діагноз. Рекомендую!

olesya7tkachДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:21 | Повідомлення # 4
Рядовий
З радістю Тетяна Євгенівна вислухає, що турбує пацієнта, незалежно від складності захворювання запропонує свій метод сучасного лікування, я була на прийомі в епілептологів Дубенка і Шейніна, але їхній метод лікування не допоміг.  А Тетяна Євгенівна, так би мовити, знається на своїй справі, тож раджу всім.

rassvet14Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
Грамотна лікарка, мені не могли поставити діагноз Дубенко і Шейніна, а Тетяна Євгенівна знайшла і пролікувала, зараз, через деякий час, я розумію, що вона мене буквально врятувала, тому що не було сил далі так жити.

ЕльзаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:22 | Повідомлення # 6
Рядовий
Спочатку мала піти до іншого лікаря, але завдяки щасливому випадку потрапила до Тетяни Євгенівни і жодного разу не пошкодувала! Прекрасний фахівець, провела доскональне обстеження, відповідала на всі запитання, все докладно пояснювала. Залишилася дуже задоволена! Побільше б таких фахівців!

morningsun5Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:22 | Повідомлення # 7
Рядовий
Тетяна Євгенівна Калюжна - досвідчений лікар. Я проходила в неї лікування цієї зими і дуже задоволена результатами проведеного нею лікування. Важливо відзначити, що такого уважного і чуйного ставлення до пацієнтів я давно не зустрічала.  Тетяна Євгенівна володіє величезним багажем знань і досвіду, тим самим викликає довіру пацієнтів до неї, як до лікаря. Буду лікуватися у такого лікаря і рекомендувати своїм рідним і знайомим.

МіаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:23 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можна дізнатися в якій клініці приймає Тетяна Євгенівна і вартість прийому?

olesya7tkachДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 9
Рядовий
Доктор Калюжна приймає в клініці «Лікаріум» на Генуезькій, прийом у неї коштує 500 грн.

РимочкаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна до неї записатися?

ЗлатаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 11
Рядовий
048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - адміністратор Наталія.

ерікааДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 12
Рядовий
Була на прийомі у Тетяни Євгенівни. Дуже грамотний лікар. Ретельно перевірила всі рефлекси й оглянула мене. Переглянула аналізи і пояснила, що зі мною відбувається. Поставила діагноз. Написала схему лікування. Я пішла на поправку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: