Епілептолог Одеса відгуки
|
|
Пауліна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Епілептолог Одеса відгуки
Підкажіть з діагнозом епілептична хвороба із судомним синдромом, до якого лікаря краще звертатися?
|
|
| |
Ріна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я раджу вам проконсультуватися з Калюжною Тетяною Євгенівною, вона дуже обізнана епілептолог. Вона ретельно вивчила мою історію хвороби і зробила призначення, яке реально мені допомогло.
|
|
| |
Злата | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:21 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Тетяни Євгенівни відчувається бажання допомогти пацієнту, вселяє довіру і показує професіоналізм та знання сучасних методів і методик лікування. Я двічі звертався до неї і обидва рази отримував якісне обстеження і лікування. Вміє вислухати і правильно поставити діагноз. Рекомендую!
|
|
| |
olesya7tkach | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:21 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| З радістю Тетяна Євгенівна вислухає, що турбує пацієнта, незалежно від складності захворювання запропонує свій метод сучасного лікування, я була на прийомі в епілептологів Дубенка і Шейніна, але їхній метод лікування не допоміг. А Тетяна Євгенівна, так би мовити, знається на своїй справі, тож раджу всім.
|
|
| |
rassvet14 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:22 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Грамотна лікарка, мені не могли поставити діагноз Дубенко і Шейніна, а Тетяна Євгенівна знайшла і пролікувала, зараз, через деякий час, я розумію, що вона мене буквально врятувала, тому що не було сил далі так жити.
|
|
| |
Ельза | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:22 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Спочатку мала піти до іншого лікаря, але завдяки щасливому випадку потрапила до Тетяни Євгенівни і жодного разу не пошкодувала! Прекрасний фахівець, провела доскональне обстеження, відповідала на всі запитання, все докладно пояснювала. Залишилася дуже задоволена! Побільше б таких фахівців!
|
|
| |
morningsun5 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:22 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна Калюжна - досвідчений лікар. Я проходила в неї лікування цієї зими і дуже задоволена результатами проведеного нею лікування. Важливо відзначити, що такого уважного і чуйного ставлення до пацієнтів я давно не зустрічала. Тетяна Євгенівна володіє величезним багажем знань і досвіду, тим самим викликає довіру пацієнтів до неї, як до лікаря. Буду лікуватися у такого лікаря і рекомендувати своїм рідним і знайомим.
|
|
| |
Міа | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:23 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна дізнатися в якій клініці приймає Тетяна Євгенівна і вартість прийому?
|
|
| |
olesya7tkach | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Доктор Калюжна приймає в клініці «Лікаріум» на Генуезькій, прийом у неї коштує 500 грн.
|
|
| |
Римочка | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна до неї записатися?
|
|
| |
Злата | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - адміністратор Наталія.
|
|
| |
ерікаа | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Була на прийомі у Тетяни Євгенівни. Дуже грамотний лікар. Ретельно перевірила всі рефлекси й оглянула мене. Переглянула аналізи і пояснила, що зі мною відбувається. Поставила діагноз. Написала схему лікування. Я пішла на поправку.
|
|
| |