Найкращий невролог Одеси
|
|
Ріна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:09 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий невролог Одеси Мучать сильні головні болі, вже не допомагають жодні ліки. До невролога і раніше зверталася, але жодного результату. А тепер стан дедалі гірший. Може порекомендуєте невролога, який спеціалізується саме на головних болях.
|
|
| |
Рената | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:09 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Проходила лікування у Калюжної Т.Є. у зв'язку з частими головними болями та скаргами на болі в спині та шиї. Протягом короткого часу вдалося помітно поліпшити стан і самопочуття. Лікарка не призначала нічого зайвого, уважно слухала, відповідала на всі запитання, була привітною, доброю і дала необхідні рекомендації зі збереження та поліпшення стану. Рекомендую, дуже задоволена лікарем і результатом!
|
|
| |
lollipoli | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:11 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Була на прийомі у лікаря Калюжної двічі, дуже задоволена результатом. Давно шукала «свого» фахівця, змінила чотирьох - Лубинець М.М., Бєляєва А.А., Гек Л.Ю., Танєєва О. Підібрали препарати, зняли біль, намітили план лікування. Важливо, що не залякувала, не робила похмурих прогнозів.
|
|
| |
Дімон | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:11 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Прийшов за призначенням близьких. Лікар вкрай адекватний, а головне - є розуміння, про що говорить! Вдумливо поставилася до вирішення проблеми.
|
|
| |
Молі | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:12 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Потрапила до Патрашка Катерини навмання, потрібен був невролог. І потрапила до чуйного і грамотного лікаря. Уважно вислухала скарги, відправила на всі необхідні обстеження крові та МРТ. Під час повторного візиту з результатами призначила лікування. Лікар розповіла мені особливості мігрені, як з нею справлятися. Я, як справжній невротик, ставила багато запитань, на всі мені відповіли.
|
|
| |
Фенька | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:12 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Була на прийомі у лікаря Патрашку після відвідування невролога Гек Л. Ю., оскільки після призначеного лікування ніякого поліпшення не настало. Доброзичлива, грамотна, дуже хороший знавець своєї професії. Після призначеного курсу лікування почуваюся чудово Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
marmeladdka | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:14 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна справила на мене гарне враження. На мій погляд, вона дуже розважлива жінка. Вона приділила мені достатню кількість часу і відповіла на всі мої запитання. Вважаю, що її професійні якості на хорошому рівні.
|
|
| |
Хейзер | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:14 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у якій клініці приймає Тетяна Євгенівна?
|
|
| |
Рената | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:15 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Доктор Калюжна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій. Записатися можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Сабріна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:15 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як я можу записатися на прийом до лікаря Патрашка?
|
|
| |
Дімон | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:17 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Руза | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:17 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вдячна всім за відгуки!
|
|
| |