menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хороший невролог Одеса
ХіларіДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:54 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хороший невролог Одеса

Останнім часом почалися сильні запаморочення, перед очима все пливе і стрибають зірки. Можете порадити хорошого лікаря, щоб звернутися з такою проблемою.

Kalinskaya86Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Калюжна Тетяна Євгенівна - мій лікуючий лікар-невролог. Вона вміє швидко й ефективно зняти болі під час загострення остеохондрозу, який дає мені сильні головні болі. Завдяки комплексному лікуванню, яке підібрала Тетяна Євгенівна, загострення тепер бувають дуже рідко, я почуваюся набагато краще.

Soychenko6Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я побувала у двох неврологів Скоробеха В.З. і Фернандеса Сергія. На жаль, результату від їхнього лікування практично не було. До Патрашка О.В. порадила мені звернутися моя знайома, коли дізналася про мою проблему. Лікар мені сподобалася, уважно вислухала мої скарги з приводу постійних мігреней і відправила мене на обстеження. За результатами дослідження розписала тривале лікування на місяць. Зараз іду на другий прийом до неї після пройденого лікування. Мігрені повністю зникли, голова ясна. Буду далі спостерігатися в неї, оскільки її лікування мені дуже допомогло.

SmirikkДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:55 | Повідомлення # 4
Рядовий
Звернувся до Тетяни Євгенівни за рекомендацією знайомих, які вже зверталися до неї. Потрапив у сильну аварію, після неї в мене кілька травм, струс мозку, і один із наслідків - це часті болі в шиї. Доходило до того, що не міг спати ночами. На прийомі лікар оглянула мене і призначила низку процедур зі зняття болю.  Я розумію, що один курс лікування нічого не дасть, але з часом, після курсу процедур, біль вщух і шиї стало значно легше. Відновився сон, минуло запаморочення. Тепер планові обстеження тільки в неї проходжу.

Ася1976Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:55 | Повідомлення # 5
Сержант
Давно мучать болі в спині. Обійшла багатьох фахівців Курницьку, Бєляєва, Лубинець, ніхто з них толком не міг поставити правильний діагноз. Постійно робила вправи, ніяких гриж у мене не знаходили і не було проблем із міжхребцевими дисками. І тільки Патрашку Катерина зрозуміла що зі мною відбувається. Знайшли з нею лікування, яке мені нарешті допомогло. Рекомендую!

віяДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:56 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тетяна Євгенівна - прекрасний лікар. Я зверталася до неї із запамороченнями і болями в шиї. Вона провела ретельний огляд, призначила аналізи та обстеження. Після цього на повторному прийомі дала рекомендації. Лікування мені дуже допомогло, за кілька днів запаморочення припинилися, а болі в шиї минули. Крім того, вона вміє дуже добре заспокоювати пацієнтів, навіть просто поговоривши з Тетяною Євгенівною, стає краще.

Talia66Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:56 | Повідомлення # 7
Сержант
У лікаря була за рекомендацією.  Патрашку О.В. - дуже приємна лікарка, відчувається професіоналізм і грамотність, все чітко і по справі, не нав'язує нічого зайвого. Уважно вислухала, відповіла на всі запитання, заспокоїла, приділила стільки часу, скільки було необхідно. Відвідуванням лікаря задоволена повністю.

ОлександраДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:02 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть у якій клініці приймає Тетяна Євгенівна Калюжна?

SmirikkДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:02 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2. Контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

аудаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:02 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна зв'язатися з Патрашку Катериною?

ЛіляДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:08 | Повідомлення # 11
Рядовий
Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.

МеганДата: П`ятниця, 26.04.2024, 15:08 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дуже хороший лікар Патрашку! Уважно вислухала, призначила розгорнуте грамотне лікування. Прекрасна робота!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: