Найкращий невролог Одеса
|
|
Захарія | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий невролог Одеса
Підкажіть, будь ласка, грамотного невролога, який добре себе зарекомендував в Одесі. Турбують сильні болі в голові та шиї.
|
|
| |
Геша | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже сподобалося Калюжна Тетяна Євгенівна! Грамотний фахівець! Чесно кажучи, дуже переживала за свій діагноз, йшла із занепокоєнням у душі. Тетяна Євгенівна дружелюбно прийняла, все доступно пояснила. Пішла зі спокійною душею і з гарним настроєм! Рекомендую!
|
|
| |
moolly | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:46 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікарка дуже уважна. Пояснює доступно, огляд ретельний, загальну картину побачила навіть без моїх роз'яснень. Що, безумовно, говорить про професіоналізм. З усіма призначеннями я згодна. Нічого зайвого, все по суті.
|
|
| |
baggan | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:47 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Серйозний, розумний фахівець. При спілкуванні з Тетяною Євгенівною1 відчувається рівень. Ставлення до мене було дуже уважне, лікарка не відволікаючись ні на що займалася мною весь відведений на прийом час. Я отримала повне уявлення про свій діагноз, невролог призначила мені комплексне лікування, в деталях по ньому пояснила. У мене навіть не залишалося питань до неї до кінця прийому. Про цього лікаря залишилося найпозитивніше враження. Лікування ще проходжу, перші хороші результати помічаю, це обнадіює. Рекомендую!
|
|
| |
loveU13 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:47 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже радий, що я зустрів Патрашку Катерину Вікторівну. Її підхід до лікування міжхребцевої грижі та болю в шиї був неймовірно ефективний. З кожною зустріччю я відчував, як мій стан поліпшується.
|
|
| |
Лінара | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:47 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже сподобався лікар! До неї була у кількох неврологів Скоробеха, Тянєва, Курницької і можу з упевненістю заявити, що Патрашку Катерина Вікторівна - найкомпетентніший і найкращий лікар. Прийом проходив дуже ретельно, лікар ставив багато запитань, для постановки більш точного діагнозу. Після цього вона все роз'яснила, про все докладно розповіла. Після лікування, яке вона призначила, мені стало краще, практично зникли всі мої головні болі та моє погане самопочуття, що супроводжувало їх.
|
|
| |
РІКИ | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| На тлі великих навантажень став сильно турбувати головний біль, болі в шиї та спині, практично щодня. Потрапила за рекомендацією до Патрашка О.В. Вона дуже детально обстежила мене, порадила низку додаткових досліджень, призначила лікування. За дослідженнями вдалося підтвердити діагноз, саме той, що лікар допустила, і лікування допомогло!
|
|
| |
Санді | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Лікарка дуже сподобалася. Уважно та професійно підійшла до моєї проблеми. З першого відвідування зрозуміла причину захворювання. Потім, перевіривши, яке можна мені провести лікування, призначила його. Це дуже правильний, на мій погляд, підхід, адже не всі процедури можна всім робити. Надалі, якщо раптом з'явиться необхідність звернутися до невролога, піду тільки до Калюжної Тетяни Євгенівни!
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:48 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Можна дізнатися контакти невролога Калюжної та Патрашка?
|
|
| |
Ірада | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - клініка Лікаріум, тут працює Тетяна Калюжна.
|
|
| |
Раїфа | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:49 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |