menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий невропатолог Одеса
Daffna9Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:08 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий невропатолог Одеса

У чоловіка був струс мозку, тепер почало сильно паморочитися в голові. Підкажіть невролога до якого краще звернутися?

zlatayaKarinaДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 2
Рядовий
Калюжна Тетяна Євгенівна - найкращий лікар у моєму житті! Щаслива, що знайшла її! Перший прийом дуже здивував мене своїм ставленням, бажанням допомогти. Відповіла абсолютно на всі запитання і вселила позитив, який так був необхідний мені в той момент. Рекомендую!

rassvet14Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 3
Рядовий
Неврологічні недуги переслідували мене довгий час, але Патрашка Катерина Вікторівна стала моїм порятунком. Її терапія допомогла впоратися з міжхребцевою грижею і супутніми болями, і тепер я знову можу радіти життю.

yastrubbbdariaДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:41 | Повідомлення # 4
Рядовий
Все чудово! Мені дуже допоміг цей фахівець. Доктор Калюжна була ввічлива, уважна. Відмінно пройшов прийом, було комфортно, сорому не було. Консультація була повна, я залишилася задоволена. Рекомендації були дані дуже зрозумілі. Прекрасна лікарка, вже всім знайомим своїм раджу!

MalinamilenaДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:42 | Повідомлення # 5
Рядовий
Патрашку О.В. - прекрасний лікар. Після кількох відвідувань лікарів-неврологів Гек і Тянєєва, потрапила на прийом до Катерини Вікторівни і зрозуміла, що це «наш» лікар. Огляд був проведений ретельно, лікарка терпляче вислуховувала всі скарги, постійно ставила уточнювальні запитання, вивчила всі особливості життя. Доступно пояснила передбачуваний діагноз, його причини та можливі наслідки. Направила на дообстеження, щоб виявити справжні причини хвороби, а не боротися з її симптомами. Я шукала «свого» невролога і, як мені здається, знайшла! Однозначно рекомендую цього лікаря.

ДарьянаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я кілька разів ходила до лікаря Тетяни Калюжної. Усе, що стосується нервової системи, лікується довго. Але вона дуже уважна лікарка, не поспішає, знаходить проблему і можливі шляхи її вирішення. Я дуже зворушена її увагою і чуйністю. А найголовніше, я покладаюся на її професіоналізм.

Tyleshova9Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:43 | Повідомлення # 7
Рядовий
Патрашку Катерина це не просто лікар, вона дуже тонко відчуває і не дає наробити дурниць. Не заліковує, а адекватно прописує лікування, пояснюючи, чого і навіщо. Рекомендую!

Parksons25Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 8
Рядовий
Була на прийомі у Тетяни Євгенівни Калюжної, лікарка дуже ґрунтовна, все досконально розпитала, призначила лікування, яке мені допомогло. Лікар дуже уважний і професійний!  Усім рекомендую.

Grall8Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 9
Рядовий
Дякую Патрашці Катерині Вікторівні за її неймовірну здатність проникнути в суть проблеми та надати індивідуальне лікування. Моя міжхребцева грижа стала менш болючою, головні болі зникли, і я нарешті міг спати спокійно.

TimurrBitsДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:44 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися на прийом до лікаря Калюжної та Патрашка?

ДарьянаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 11
Рядовий
048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - клініка Лікаріум, там приймає Тетяна Калюжна.

BoimystrukIrДата: П`ятниця, 26.04.2024, 13:45 | Повідомлення # 12
Рядовий
Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: