Хороший невропатолог Одеса
|
|
hloya88 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший невропатолог Одеса
Із защемленням ліктьового нерва до якого невропатолога в Одесі краще звернутися?
|
|
| |
sleepprincess | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я раджу звернутися до Калюжної Тетяни, обізнаний і компетентний фахівець!
|
|
| |
Pollysweet | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернулася до Тетяни Євгенівни з болем у попереку. Не могла навіть самостійно одягнути шкарпетки. Попередні звернення до лікарів Бєляєва та Курницької, результатів не дали. І тільки Тетяна Євгенівна змогла позбавити мене від цих болісних болів. Ось, що значить потрапити до грамотного лікаря! Про болі я забула, а її я буду пам'ятати все життя! Вона моя рятівниця! Усім рекомендую її! Звертайтеся, вона допоможе!
|
|
| |
bigmom | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лікування у Тетяни Євгенівни допомогло, уважне і чуйне ставлення до пацієнтів. Сподобалася своєю скрупульозністю у вирішенні та призначенні продуктивного лікування. Ввічлива, привітна, товариська і дуже приємна лікарка. Рекомендую всім лікаря, знімає біль на раз-два!
|
|
| |
holynnaMary | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Хто мучиться від болю - всі до Патрашка Катерини Вікторівни, вона допоможе і вилікує. Таке володіння навичками, методиками як у неї ще ніде не бачила. Дуже швидко розібралася в моєму питанні!
|
|
| |
Машка45 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерина Патрашку - це лікарка, яка допомогла мені позбутися болісних болів у попереку, від яких я страждала довгий час. Лікарка призначила мені лікування і процедури, які стали допомагати майже відразу. Зараз продовжую лікування, бо хвороба застаріла і відразу, швидко з нею не впоратися. Рекомендую!
|
|
| |
houseofmemories | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочеться написати багато добрих слів на адресу лікаря з великої літери - Патрашку Є.В. Ті, хто не спить ночами від невралгічного болю, зрозуміють мої слова. Нарешті почав спати і висипатися, і не стало цього болісного очікування ночі. Рекомендую!
|
|
| |
roshel37 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Звертався до Скоробреха і Лубинець із болями в спині, але бажаного лікування так і не отримав. Після звернення до Калюжної Т.Є. було проведено огляд, призначено аналізи, проведено лікування (як медикаментозне, так і ЛФК) - і стан здоров'я покращився! Хочеться відзначити індивідуальний підхід, уважність і професіоналізм Тетяни Євгенівни!
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Якщо у вас раптом виникли проблеми з хребтом або остеохондрозами, то вам дорога до Катерини Патрашку Перевірено на собі. Працює.
|
|
| |
yastrubbbdaria | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У якій клініці приймає Калюжна Тетяна та Катерина Патрашку?
|
|
| |
Pollysweet | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, записатися можна за телефонами -048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |