Невропатолог Патрашку Катерина Вікторівна відгуки
|
|
ХристинаХ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:45 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатолог Патрашку Катерина Вікторівна відгуки У мене дуже часті головні болі. Мені знайомі порадили звернутися до невропатолога Патрашку Катерини Вікторівни. Як ви вважаєте, чи варто звертатися до цього фахівця?
|
|
| |
ЖораЛ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:45 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У мене теж були великі проблеми з головним болем. Мені допомогла позбутися цієї проблеми Патрашку Катерина Вікторівна. Це прекрасний фахівець. Відмінний невропатолог. Я вам раджу звернутися до цього фахівця.
|
|
| |
ПетяД | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:46 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я дуже вдячний невропатологу Патрашку Катерині Вікторівні. Лікар найкращий. Допомогла мені позбутися болю в шиї. Провела повне обстеження. Лікар призначила консервативне лікування.
|
|
| |
АмінаГ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:46 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У невропатолога Патрашку Катерини Вікторівни я проходила курс лікування. У мене було защемлення нерва. Відмінний лікар. Прибрала повністю цю жахливу проблему. Дуже вдячна Катерині Вікторівні за її увагу і неоціненну допомогу. Рекомендую вам звернутися до цього чудового лікаря.
|
|
| |
ЕдікБ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:46 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене почалися напади запаморочень. Страшний стан. Я звернувся за кваліфікованою медичною допомогою до Патрашка Катерини Вікторівни. Лікар вищої категорії. Досить швидко позбавила мене цієї хвороби.
|
|
| |
ЛеняД | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:47 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я радий, що проходив лікування у невропатолога Патрашку Катерини Вікторівни. Чудовий невропатолог. Дуже грамотний фахівець. Вилікувала мене швидко від високого артеріального тиску. Призначила хороше й ефективне лікування.
|
|
| |
АлісаЛ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я залишилася дуже задоволена результатом лікування невропатолога Патрашку Катерини Вікторівни. Лікарка першокласна. Вилікувала мене швидко від нервового тику. Провела повне обстеження. Потім призначила дуже хороше і результативне лікування.
|
|
| |
БоряЛ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:47 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чудовий результат після співпраці з Патрашкою Катериною Вікторівною. Вона допомогла мені позбутися нестерпного головного болю і довгострокового болю в шиї. Справжня професійна магія.
|
|
| |
МихайлоД | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:48 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Людина із золотими руками і серцем - Патрашка Катерина Вікторівна. Її допомога у лікуванні міжхребцевої грижі та головного болю для мене стала справжнім дивом. Я вдячний їй за нове життя.
|
|
| |
СвєтаЛ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 22:41 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| З моменту, як я познайомився з Патрашку Катериною Вікторівною, моє життя зазнало неймовірних змін. Вона допомогла мені позбутися міжхребцевої грижі та нестерпного болю в шиї, завдяки чому я знову міг насолоджуватися активним способом життя.
|
|
| |
РомаА | Дата: Четвер, 25.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скільки б слів я не знайшов, щоб висловити свою подяку Патрашку Катерині Вікторівні, цього все одно недостатньо. Її професіоналізм і турбота допомогли мені перемогти головний біль і неврологічні проблеми, з якими я боровся багато років.
|
|
| |
ХристинаХ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 22:45 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Бачу, що мені правильно радять звернутися до Патрашка О.В. Підкажіть, будь ласка, номер телефону лікаря. Хочу записатися на консультацію.
|
|
| |
СвєтаЛ | Дата: Четвер, 25.04.2024, 22:45 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |