menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Тетяна Євгенівна Калюжна Одеса відгуки
ЧелсіДата: Четвер, 25.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Тетяна Євгенівна Калюжна Одеса відгуки

Цікавлять відгуки про невролога-епілептолога Калюжну Тетяну Євгенівну. Хто у неї лікувався розкажіть і ще як можна до неї записатися?

ДанаДата: Четвер, 25.04.2024, 21:23 | Повідомлення # 2
Рядовий
Прекрасний фахівець! Легко йде на контакт, бачить проблему і пропонує рішення. Це перший лікар, який мені все пояснив, що зі мною відбувається. Вона настільки адекватний і професійний лікар, що я в дикому захваті! Їжджу до неї для лікування з області. Тільки до неї!

мігера4Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:23 | Повідомлення # 3
Рядовий
У Тетяни Євгенівни спостерігаюся вже багато років, вона завжди «тримає руку на пульсі», проводить періодичний моніторинг і за необхідності вносить потрібні корективи в терапію.

БосяДата: Четвер, 25.04.2024, 21:23 | Повідомлення # 4
Рядовий
Найголовніше - це її професіоналізм і вміння слухати і чути пацієнта.
Тетяні Євгенівні, довіряю їй себе і вірю в успіх підібраного нею мені лікування. Досвідчений фахівець. Завжди вислухає, порадить. Доброзичлива й тактовна.

ФенькаДата: Четвер, 25.04.2024, 21:25 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже уважний лікар, справжній професіонал своєї справи. Знайти хорошого невролога й епілептолога досить важко, для мене вона найкращий лікар.

аудаДата: Четвер, 25.04.2024, 21:26 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тетяна Євгенівна - висококваліфікований професіонал, уважно вислухає, підбадьорить, підтримає. Делікатно підкаже над чим працювати. Грамотно проконсультує і підбере хороші ліки.

ЛоріДата: Четвер, 25.04.2024, 21:26 | Повідомлення # 7
Рядовий
Тетяна Калюжна - лікарка, дійсно, від Бога. Лікар за покликанням. Дуже чуйна й уважна. Одразу розташувала до себе. Проконсультувала, розклала все по поличках, доступно. Вийшли з кабінету задоволені, з розумінням, що ми в надійних руках. Думала, таких лікарів уже не залишилося. Усім рекомендую!

ЛіляДата: Четвер, 25.04.2024, 21:26 | Повідомлення # 8
Рядовий
Прийшла з гострим болем - запалення лицьового нерва, Тетяна Євгенівна швидко визначила діагноз і призначила необхідне лікування. Лікування було довге, трудомістке, але ефективне. Завдяки досвідченому лікарю, я почуваюся людиною і живу без болю.

РабіДата: Четвер, 25.04.2024, 21:29 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тетяна Калюжна - найкращий невролог Пермі, спокійна, уважна, все пояснить і розповість. Раджу її всім, хто хоче бути здоровим.

ГешаДата: Четвер, 25.04.2024, 21:30 | Повідомлення # 10
Рядовий
Тетяна Євгенівна Калюжна - чуйна лікарка, з розумінням поставилася до мене. Виявила проблему зі здоров'ям, дала поради та рекомендації. Після знімка діагноз підтвердився. Я залишилася задоволена уважністю і професіоналізмом Тетяни Євгенівни.

МалинкаДата: Четвер, 25.04.2024, 21:31 | Повідомлення # 11
Рядовий
Добрий день! Потрібна консультація у Тетяни Калюжної, підкажіть, куди мені потрібно звернутися.

ФенькаДата: Четвер, 25.04.2024, 21:31 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій, 1/2, контактні телефони клініки - 096 388-18-99, 095 751-31-63, 093 542-94-87.

ГуліДата: Четвер, 25.04.2024, 21:31 | Повідомлення # 13
Рядовий
Прекрасний лікар! Уважна, спокійна, суперпрофесіонал! Усім рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: