Невролог Патрашку Катерина Вікторівна Одеса відгуки
|
|
Холлі | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:17 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невролог Патрашку Катерина Вікторівна Одеса відгуки
Вітаю! Давно мучуся з грижею поперекового відділу, була у багатьох неврологів, допомога тільки тимчасова. Чула з цією проблемою може допомогти Патрашку Катерина Вікторівна. Хто до неї звертався зі схожою проблемою, розкажіть.
|
|
| |
Ксена | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:17 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверталася до Патрашка Катерини Вікторівни з сильними болями в спині. Були затиснуті нерви в хребті, дві міжхребцеві грижі. Ретельне обстеження, комплексне лікування, включно з мануальною терапією, під регулярним наглядом Катерини Вікторівни та дотримання її рекомендацій, все разом дало чудовий результат. Рухи стали вільними, болі зникли.
|
|
| |
Olenka2 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:18 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звертався до багатьох фахівців, але безрезультатно. У мене утворилася грижа в хребті, були сильні болі, оніміли кінцівки пальців, а також судоми в ногах. Мені дуже хороші знайомі порадили звернутися до лікаря невролога Патрашка Катерини Вікторівни. Мені дуже сподобався її метод лікування. Добре, що у нас є такі професіонали.
|
|
| |
Yuri21 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже доброзичлива, грамотна, ввічлива жінка. Як лікар - справжній професіонал. Швидко визначає захворювання. Нічого зайвого не призначає. До пацієнтів ставиться добре.
|
|
| |
katerinn1 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Зверталася до Патрашка з головними болями, як показало обстеження через остеохондроз. Лікар призначила обстеження, хорошу схему лікування, яка в моєму випадку принесла швидко полегшення.
|
|
| |
Valencia007 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерина Патрашку - мисляча і небайдужа лікарка, що має в арсеналі різні методики, в тому числі нові. Звернувся до неї з довгими хронічними болями від старої травми. Медикаментозне лікування спільно з мануальною терапією привели до бажаного результату, стало легше жити і працювати.
|
|
| |
rassvet14 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Звернувся до Катерини Вікторівни з болем у попереку. Не міг навіть самостійно одягнути шкарпетки. Попередні звернення до лікарів, результатів не дали. І тільки вона змогла позбавити мене від цих болісних болів. Ось, що значить потрапити до грамотного лікаря! Про болі я забув, а її я буду пам'ятати все життя! Вона моя рятівниця! Усім рекомендую її! Звертайтеся, вона допоможе!
|
|
| |
Алекса | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Побільше б таких лікарів! Знання та вміння на вищому рівні. Хто страждає від болю - всі до Катерини Патрашку, вона допоможе і вилікує. Таке володіння навичками, методиками як у неї ще ніде не бачила. Дуже швидко розібралася в моєму питанні, призначила мануальну терапію. Яке щастя не відчувати більше болю!
|
|
| |
KiraLll | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Патрашку О.В. - це лікарка, яка допомогла мені позбутися нестерпного болю в попереку, від якого я страждала довгий час. Лікарка призначила мені лікування і мануальну терапію, які стали допомагати відразу, я відчула полегшення вже після перших сеансів.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:20 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Якщо у вас раптом виникли проблеми з хребтом або остеохондрозами, то вам дорога до Катерини Патрашко. Перевірено на собі. Працює.
|
|
| |
moolly | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:21 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені потрібно проконсультуватися з Катериною Патрашку, як я можу до неї потрапити?
|
|
| |
rassvet14 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
serafima05 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Прийшла з гострим болем, лікарка вислухала, чудово зрозуміла мене і призначила лікування. Рекомендую як фахівця.
|
|
| |