Тетяна Євгенівна Калюжна відгуки
|
|
ShukPavel | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:24 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тетяна Євгенівна Калюжна відгуки
Вітаю! Викликає інтерес невролог Калюжна Тетяна Євгенівна. Що можете сказати з приводу цього фахівця? Її лікування вам допомогло? Які відгуки можете залишити про цього лікаря?
|
|
| |
Фотій | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:25 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Невролог Калюжна Тетяна Євгенівна - найграмотніший лікар, якого я зустрічала в житті! 3 різні проблеми - і лікування в ціль! Лікування з першого відвідування настільки правильно підібрано, що дивуюся нескінченно і дуже вдячна долі, що звернулася саме до Тетяни Євгенівни!
|
|
| |
Smyshlyaev | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:25 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна - справжня профі своєї справи. Як же я довго мучилася і шукала рішення своєї проблеми. Вся справа була в одному м'язі, лікарка пояснила, чому болить, і як це лікувати. У неї прекрасна методика лікування.
|
|
| |
Мія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:26 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Звернулася до Тетяни Євгенівни з тривалими головними болями. Вона була до мене дуже уважна, провела всі необхідні дослідження, поставила діагноз і грамотно призначила лікування. У результаті мій стан здоров'я прийшов у норму. Сміливо можу порекомендувати цього фахівця!
|
|
| |
evangelina95 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Діагноз у мене: ДДЗП, ВСД, абстинентний і тривожно-фобічний синдроми. До Тетяни Євгенівни я потрапила випадково і дуже цьому рада. Сподіваюся не втрачу такого лікаря і продовжуватиму лікування! Нарешті нормальне, адекватне лікування.
|
|
| |
Майя5 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:26 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Побувавши на прийомі у Калюжної Тетяни Євгенівни, можу поділитися тільки позитивними враженнями! Кілька разів була в різних неврологів, тому відразу бачу фахівця з великим досвідом, який вселяє впевненість у власних діях. Тактовна, уважна, детально відповідає на всі запитання.
|
|
| |
6LACK | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:26 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже грамотно підійшла до моєї проблеми. Усе по темі, не було призначено непотрібних ліків і аналізів. Тетяна Євгенівна швидко з'ясувала причину моєї проблеми і допомогла.
|
|
| |
Боєслав | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:09 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Калюжна Т.Є - приголомшливий лікар. З першого прийому була правильно підібрана терапія. Дуже уважний і, найголовніше, справжній професіонал у своїй справі. Усім рекомендую!
|
|
| |
Потап | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:09 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| До лікарів звертаюся рідко. Але в разі потреби намагаюся знайти найкращого лікаря, справжнього професіонала. Невролог Калюжна Лариса виявилася саме таким фахівцем. Провела уважний огляд, зібрала ретельний анамнез, а головне - поставила правильний діагноз, призначила конкретні додаткові обстеження і терапію, нічого зайвого. Мені ду-у-уже допомогла!
|
|
| |
Perez | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:12 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Випадково потрапила на прийом до цього чудового лікаря! Сильно мучили головні болі. Сподобався підхід до лікування моєї запущеної хвороби! Вона повернула мене до життя!
|
|
| |
Novgorodtsev | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:12 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Розкажіть, як можна потрапити до Тетяни Євгенівни на прийом?
|
|
| |
Мія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:12 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2. Контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Матильдаа | Дата: Четвер, 25.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже хороший невролог. Багато років до неї зверталася. Розумниця, лікарка від Бога, побільше б таких.
|
|
| |