Катерина Вікторівна Патрашку відгуки
|
|
Ramil | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:20 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Катерина Вікторівна Патрашку відгуки
Доброго часу доби! Хочеться дізнатися про невролога Катерину Вікторівну Патрашку. Яку інформацію про неї можете написати? Чи змогла вона вас вилікувати? Варто до неї звертатися?
|
|
| |
Глафіра456 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Через болі в попереку звернулася до лікаря-невролога Катерини Вікторівни Патрашку. Вона дуже чуйно, уважно і з повагою ставиться до пацієнтів. У найкоротші терміни приборкала мій біль, виписала грамотний курс лікування і сеанси мануальної терапії. Це дуже ефективно. Я вдячна їй, вона - професіонал!
|
|
| |
Anna1998 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:21 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Турбувала спина, шия, голова і загалом потрібно було прояснити стан. Катерина Вікторівна привітна, уважна, слухає, все пояснює. Я повністю задоволена прийомом і можу її радити.
|
|
| |
Aristarch | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:21 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Давно ходжу по лікарях, усі не можуть поставити діагноз. Катерина Вікторівна дійсно крутий лікар, благо, є з ким порівнювати. Видно було, що дійсно хоче докопатися до істини. Уважно вислухала, ставила купу уточнюючих запитань, ретельно обстежила, а ще вона дотримується принципів доказової медицини, а це прямо-таки дуже нечасто зустрічається.
|
|
| |
Юстин | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:22 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася до Катерини Вікторівни Патрашко зі своєю давньою проблемою. Не буду вказувати подробиці. До неї була вже у багатьох неврологів. Лікування не допомагало. Уже було відчуття, що моя болячка невиліковна. У Катерини Вікторівни на прийомі отримала відповіді на всі питання. Все по поличках. Дуже приємний лікар, яка мені допомогла.
|
|
| |
Rasulzade | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:22 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна Патрашку ретельно й уважно поставилася до моєї проблеми. У мене затиск шийно-лопаткового м'яза з гострими болями. Я не очікувала, що відвідування лікаря в державній клініці настільки інформативне і корисне. Настійно рекомендую!
|
|
| |
Устинья | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудовий лікар Патрашку Є.В! На тлі великих навантажень став сильно турбувати головний біль, болі в шиї та спині, практично щодня. Потрапив за рекомендацією до Катерини Вікторівни. Вона детально і докладно обстежила мене, порекомендувала МРТ, УЗД судин і низку додаткових досліджень, призначила лікування. За дослідженнями вдалося підтвердити діагноз, саме той, що лікарка припустила, і лікування допомогло! Якщо буде потрібен невролог - тепер тільки до неї.
|
|
| |
Лілія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Прийшов за порадою знайомих. Лікар Патрашку вкрай адекватна, а головне - є розуміння, про що говорить! Вдумливо поставилася до вирішення проблеми.
|
|
| |
аріелія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна Патрашку допомогла у розв'язанні проблеми, доступно і детально відповівши на кожне з питань. Як мені здалося, лікарка поєднує в собі високий рівень професіоналізму та чемність, доброзичливість. На жаль, не всі фахівці ставляться до своїх пацієнтів, як до живих людей, сприймаючи їх насамперед як клієнтів з усіма наслідками, що з цього випливають. До Катерини Вікторівни це не стосується. Можу порекомендувати цього лікаря до відвідування.
|
|
| |
Герт | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:24 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже хороший фахівець. Дуже уважна, чуйна. Запропонувала оптимальний для мене курс лікування, виходячи з моїх фінансових можливостей.
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:24 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете залишити дані про невролога Патрашку Є.В.
|
|
| |
Юстин | Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:25 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Фрол | Дата: Четвер, 25.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар! Уважно вислухала, призначила розгорнуте грамотне лікування. Прекрасна робота!
|
|
| |