menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Катерина Вікторівна Патрашку відгуки
RamilДата: Четвер, 25.04.2024, 19:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline

Катерина Вікторівна Патрашку відгуки

Доброго часу доби! Хочеться дізнатися про невролога Катерину Вікторівну Патрашку. Яку інформацію про неї можете написати? Чи змогла вона вас вилікувати? Варто до неї звертатися?

Глафіра456Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:20 | Повідомлення # 2
Рядовий
Через болі в попереку звернулася до лікаря-невролога Катерини Вікторівни Патрашку. Вона дуже чуйно, уважно і з повагою ставиться до пацієнтів. У найкоротші терміни приборкала мій біль, виписала грамотний курс лікування і сеанси мануальної терапії. Це дуже ефективно. Я вдячна їй, вона - професіонал!

Anna1998Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:21 | Повідомлення # 3
Рядовий
Турбувала спина, шия, голова і загалом потрібно було прояснити стан.  Катерина Вікторівна привітна, уважна, слухає, все пояснює. Я повністю задоволена прийомом і можу її радити.

AristarchДата: Четвер, 25.04.2024, 19:21 | Повідомлення # 4
Рядовий
Давно ходжу по лікарях, усі не можуть поставити діагноз.  Катерина Вікторівна дійсно крутий лікар, благо, є з ким порівнювати. Видно було, що дійсно хоче докопатися до істини. Уважно вислухала, ставила купу уточнюючих запитань, ретельно обстежила, а ще вона дотримується принципів доказової медицини, а це прямо-таки дуже нечасто зустрічається.

ЮстинДата: Четвер, 25.04.2024, 19:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернулася до Катерини Вікторівни Патрашко зі своєю давньою проблемою. Не буду вказувати подробиці. До неї була вже у багатьох неврологів. Лікування не допомагало. Уже було відчуття, що моя болячка невиліковна. У Катерини Вікторівни на прийомі отримала відповіді на всі питання. Все по поличках. Дуже приємний лікар, яка мені допомогла.

RasulzadeДата: Четвер, 25.04.2024, 19:22 | Повідомлення # 6
Рядовий
Катерина Вікторівна Патрашку ретельно й уважно поставилася до моєї проблеми. У мене затиск шийно-лопаткового м'яза з гострими болями. Я не очікувала, що відвідування лікаря в державній клініці настільки інформативне і корисне. Настійно рекомендую!

УстиньяДата: Четвер, 25.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 7
Рядовий
Чудовий лікар Патрашку Є.В! На тлі великих навантажень став сильно турбувати головний біль, болі в шиї та спині, практично щодня. Потрапив за рекомендацією до Катерини Вікторівни. Вона детально і докладно обстежила мене, порекомендувала МРТ, УЗД судин і низку додаткових досліджень, призначила лікування. За дослідженнями вдалося підтвердити діагноз, саме той, що лікарка припустила, і лікування допомогло! Якщо буде потрібен невролог - тепер тільки до неї.

ЛіліяДата: Четвер, 25.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 8
Рядовий
Прийшов за порадою знайомих. Лікар Патрашку вкрай адекватна, а головне - є розуміння, про що говорить! Вдумливо поставилася до вирішення проблеми.

аріеліяДата: Четвер, 25.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 9
Рядовий
Катерина Вікторівна Патрашку допомогла у розв'язанні проблеми, доступно і детально відповівши на кожне з питань. Як мені здалося, лікарка поєднує в собі високий рівень професіоналізму та чемність, доброзичливість. На жаль, не всі фахівці ставляться до своїх пацієнтів, як до живих людей, сприймаючи їх насамперед як клієнтів з усіма наслідками, що з цього випливають. До Катерини Вікторівни це не стосується. Можу порекомендувати цього лікаря до відвідування.

ГертДата: Четвер, 25.04.2024, 19:24 | Повідомлення # 10
Рядовий
Дуже хороший фахівець. Дуже уважна, чуйна. Запропонувала оптимальний для мене курс лікування, виходячи з моїх фінансових можливостей.

Ksuha61Дата: Четвер, 25.04.2024, 19:24 | Повідомлення # 11
Рядовий
Можете залишити дані про невролога Патрашку Є.В.

ЮстинДата: Четвер, 25.04.2024, 19:25 | Повідомлення # 12
Рядовий
Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.

ФролДата: Четвер, 25.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 13
Рядовий
Дуже хороший лікар! Уважно вислухала, призначила розгорнуте грамотне лікування. Прекрасна робота!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: