Ковальчук Тетяна Одеса відгуки
|
|
Надія | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:00 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ковальчук Тетяна Одеса відгуки Дівчата, підкажіть, будь ласка, хорошого невролога в Одесі! Останнім часом почала відчувати дивні головні болі і запаморочення, і вже кілька разів зверталася до лікарів, але не можу знайти справжнього спеціаліста, який би допоміг. Може, хтось проходив лікування у когось, хто дійсно знає свою справу?
|
|
| |
Пімочка | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:01 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Я також декілька разів ходила до лікарів із подібними симптомами, але все це було якось поверхово. Ось, наприклад, до лікаря Бабенко звернулася, але вона так формально поставилася до моїх скарг, що я навіть не знала, чи варто продовжувати. Я не отримала чітких рекомендацій, і знову була відправлена додому. Це вже стало трохи на нерви діяти, чесно кажучи!
|
|
| |
Ріана | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:03 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| А я пішла до одного дуже відомого лікаря, і це була просто катастрофа! Він витратив 5 хвилин на прийом, все сказав на автоматі, навіть не уточнив причину болю. Потім одразу виписав купу ліків, сказав, що це допоможе. Але ж я в розумі знала, що це не може бути вирішенням. Чому вони не хочуть копати глибше? Це ж здоров’я!
|
|
| |
Розалія | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:04 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Взагалі, я теж мала багато проблем із пошуком лікаря. Останнім часом дуже модно ставати лікарем, навіть якщо немає глибоких знань і досвіду. Тому важко знайти справжнього професіонала, якого можна довірити. Постійно якісь суперфіціальні підходи, я вже почала думати, що просто змирюся з болем і наберусь терпіння…
|
|
| |
Тіфані | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:05 | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| Але на щастя, є і хороші спеціалісти! Я потрапила до Ковальчук Тетяни Анатоліївни. Вона не просто лікар, а справжній професіонал! Вона виявилася дуже уважною, запитала всі деталі моїх симптомів і поставила точний діагноз. Лікування призначила дуже грамотно, і я почала відчувати полегшення вже після кількох прийомів. Рекомендую!
|
|
| |
Феліція | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:06 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Повністю погоджуюсь з попередньою відповіддю. Ковальчук Тетяна Анатоліївна дійсно вражає своєю компетентністю. Я була на прийомі у неї минулого місяця, і мені сподобалося, як детально вона пояснює лікування і дає рекомендації. За 2 тижні я помітила значні поліпшення. Лікар виважена, досвідчена, і не виписує ліків без потреби. Це дуже ціную.
|
|
| |
Ядвіга | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:07 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| У мене є декілька питань до тих, хто лікувався у Тетяни Анатоліївни. Які методи лікування вона використовує для мігрені? Чи є у когось досвід лікування головного болю? Також цікаво, чи є можливість пройти додаткове обстеження, щоб точніше визначити проблему? Може, хтось знає?
|
|
| |
Феліція | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:08 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Я можу розповісти більше! Тетяна Анатоліївна дуже уважно ставиться до кожного пацієнта. Вона не просто виписує ліки, а обов'язково розповідає, чому вибрала саме ці препарати, і як їх правильно застосовувати. Я, наприклад, після її консультації отримала значне полегшення від головних болей. Її лікування справді ефективне.
|
|
| |
Туся | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:10 | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Мені в принципі теж сподобалося, але один момент мене трохи засмутив. Я прийшла на прийом і, хоча лікар була уважна, ми дуже довго говорили про мої симптоми. Це зайняло більше години, що не дуже зручно, якщо ви поспішаете. Але якщо чесно, я готова потерпіти таку кількість запитань, якщо це дає результат.
|
|
| |
Надія | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:12 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Як можна зв'язатися з Тетяною Анатоліївною? Де вона приймає?
|
|
| |
Феліція | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:13 | Повідомлення # 11 |
 Рядовий
| Номер для зв'язку: +380677477989. Тетяна Анатоліївна є завідувачем неврологічного відділення в ГКБ 10, що на вулиці Маршала Малиновського 61.
|
|
| |
Надія | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:14 | Повідомлення # 12 |
 Рядовий
| Дякую всім дівчатам за поради та інформацію! Ваша допомога справді була дуже корисною. Завдяки вашим відгукам я знайшла хорошого лікаря і вже записалася на прийом. Сподіваюся, результат буде таким же позитивним, як у всіх, хто залишав рекомендації.
|
|
| |
Ядвіга | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 23:15 | Повідомлення # 13 |
 Рядовий
| І я також хочу подякувати всім за допомогу! Інформація справді була корисною і тепер я знаю, куди звертатися в разі потреби. Дуже рада, що знайшла цей форум і отримала таку важливу інформацію.
|
|
| |