menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ковальчук Тетяна Анатоліївна Одеса відгуки
farivaДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:11 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ковальчук Тетяна Анатоліївна Одеса відгуки

Привіт, дівчата! Я вже довго мучусь від головних болей і шукаю хорошого невролога в Одесі. Вже зверталася до кількох лікарів, але ніяк не можу знайти того, хто дійсно допоможе. Чула багато хороших відгуків про Ковальчук Тетяну Анатоліївну. Може, хтось поділиться своїм досвідом? Варто до неї йти?

Katya123Дата: Понеділок, 23.06.2025, 22:15 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я теж зверталася до різних неврологів, і все без результату. А потім подруга порадила Тетяну Анатоліївну. І ось вам сюрприз — через кілька візитів я почала почуватися значно краще. Вона не просто ліки прописує, а знаходить причину болю. Дуже уважна і кваліфікована!

mashaДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:17 | Повідомлення # 3
Рядовий
У мене була схожа ситуація, головні болі не давали спокою. До Тетяни Анатоліївни потрапила випадково, і не пожалкувала! Вона одразу розібралася в проблемі, провела необхідні обстеження та підібрала правильне лікування. Результат був помітний вже після кількох прийомів.

PolishukДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:19 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я теж довго шукала лікаря, який би дійсно слухав і враховував мої скарги. Тетяна Анатоліївна стала для мене порятунком. Вона не просто назначила таблетки, а вивчила всі можливі причини моїх болей і запропонувала рішення, яке допомогло. Рекомендую!

tanyaДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:20 | Повідомлення # 5
Рядовий
Тетяна Анатоліївна — неймовірний професіонал! Вона точно знає, як працювати з такими проблемами, як у мене. Я дуже задоволена її підходом до лікування. Вона вислуховує, пояснює все детально і призначає тільки потрібні обстеження.

ІдаДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:22 | Повідомлення # 6
Сержант
Тетяна Анатоліївна — це той лікар, якого я шукала роками. Пройшовши її лікування, я не тільки позбулася головного болю, а й почала відчувати себе набагато краще в цілому. Вона дійсно знає, як допомогти.

АліяДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:23 | Повідомлення # 7
Рядовий
А скільки часу зазвичай потрібно для лікування? Які методи використовує Тетяна Анатоліївна? Що ще крім ліків вона може запропонувати, якщо потрібне більш комплексне лікування?

ІдаДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:24 | Повідомлення # 8
Сержант
Тетяна Анатоліївна застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Крім медикаментів, вона може призначити фізіотерапію чи інші методи, залежно від проблеми. Я проходила курс лікування і не тільки позбулася болю, а й почала краще спати та відчувати себе активнішою.

tanyaДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:25 | Повідомлення # 9
Рядовий
Єдине, що мене трохи збентежило, це час очікування на прийом. Лікарка дуже завантажена, і треба записуватись заздалегідь. Але вона точно варта того, щоб трохи почекати!

farivaДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:26 | Повідомлення # 10
Рядовий
А де саме приймає Тетяна Анатоліївна? Які години прийому і чи можна записатися через інтернет або телефон?

tanyaДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:27 | Повідомлення # 11
Рядовий
Записатися можна за телефоном: +380677477989. Тетяна Анатоліївна працює в ГКБ 10, за адресою: вулиця Маршала Малиновського, 61. Я б порадила зателефонувати заздалегідь, тому що до неї завжди черги.

farivaДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:28 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дякую всім за корисну інформацію! Ваша допомога дуже важлива, і я тепер знаю, до кого звертатися, якщо знову виникне проблема. Тетяна Анатоліївна — справжній фахівець!

АліяДата: Понеділок, 23.06.2025, 22:28 | Повідомлення # 13
Рядовий
І я дуже вдячна всім за відгуки! Тепер я також буду звертатися до Тетяни Анатоліївни. Ваша інформація допомогла мені прийняти рішення. Дуже корисна тема!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: