Дієтолог Чорноморськ
|
|
Аня | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:26 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дієтолог Чорноморськ
Шукаю грамотного дієтолога в Чорноморську. Може є хороший дієтолог який зможе допомогти скинути 10 кг. Порекомендуйте?
|
|
| |
Кристя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я була у багатьох дієтологів у Чорноморську, грамотного я знайшла тільки в Одесі. Катерина Кузьмінова допомогла мені скинути 8 кг за 2 тижні. Тільки її можу рекомендувати.
|
|
| |
Нона | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я можу рекомендувати Катерину Решетник, грамотний нутриціолог, знає і любить свою роботу! Мені вона допомогла скласти дієту з урахуванням моїх особливостей, якої я дотримуюся досі. Рекомендую!
|
|
| |
Поліна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Катерина Валеріївна - дуже приємна людина і компетентний лікар. Усе пояснила й розповіла, підказала, які аналізи здати й навіщо. Також обґрунтувала призначену дієту, які продукти можна вживати і з чим. Прийом і ставлення сподобалися. Завжди приємно обстежитися в таких хороших лікарів.
|
|
| |
Алсу | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була у багатьох дієтологів у Чорноморську, толку - нуль. Знайома порекомендувала звернутися до Кузьмінової Катерини Валеріївни, яка приймає в Одесі, я вам скажу досить грамотний лікар, вона відкоригувала мою дієту так, що я за 2 тижні скинула 7 кг. Рекомендую!
|
|
| |
Емма | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я після пологів сильно погладшала, була у багатьох лікарів у Чорноморську і в Одесі, результату не було, тільки розлучення на гроші. Чисто випадково потрапила до Катерини Решетник, і це чудовий лікар, який допоміг вирішити мою проблему. Головне з нею можна проконсультувати онлайн, що в наш час дуже зручно.
|
|
| |
Лаура | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Катерина Решетник - чудовий лікар! Дуже грамотна і, найголовніше, при дотриманні всіх рекомендацій результат не змусить себе чекати!
|
|
| |
Аделя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний фахівець. Раніше дієтологам не дуже довіряла, вважаючи, що і сама можу впорається з проблемою зайвої ваги. Але все змінилося, коли побувала на прийомі у Катерини Валеріївни Кузьмінової. Пояснює все доступною мовою - для чого і чому, і як це працює. І головне, дає рекомендації з урахуванням твоїх уподобань у їжі, твоїх звичок і способу життя. Я вже підкоригувала свою харчову поведінку, яка була вироблена протягом багатьох років. Результати тішать, буду працювати й надалі. Рекомендую!
|
|
| |
Рада | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можете дати контактні дані доктора Кузьмінової?
|
|
| |
Алсу | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Номер телефону: 0931536900, так само ви можете проконсультуватися з Катериною Валеріївною онлайн.
|
|
| |
Іона | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть, підкажіть контактні дані Катерини Решетник?
|
|
| |
Аделя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.
|
|
| |
Ніка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:38 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Катерина Валеріївна - грамотний лікар. Вона дійсно допомагає худнути. У мене вийшло понад 10 кг. Катерина Валеріївна допомагає худнути швидко і з задоволенням. І всім своїм знайомим раджу.
|
|
| |