menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дієтолог Чорноморськ
АняДата: Четвер, 25.04.2024, 18:26 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дієтолог Чорноморськ

Шукаю грамотного дієтолога в Чорноморську. Може є хороший дієтолог який зможе допомогти скинути 10 кг.  Порекомендуйте?

КристяДата: Четвер, 25.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я була у багатьох дієтологів у Чорноморську, грамотного я знайшла тільки в Одесі.  Катерина Кузьмінова допомогла мені скинути 8 кг за 2 тижні. Тільки її можу рекомендувати.

НонаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я можу рекомендувати Катерину Решетник, грамотний нутриціолог, знає і любить свою роботу!  Мені вона допомогла скласти дієту з урахуванням моїх особливостей, якої я дотримуюся досі. Рекомендую!

ПолінаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 4
Сержант
Катерина Валеріївна - дуже приємна людина і компетентний лікар. Усе пояснила й розповіла, підказала, які аналізи здати й навіщо. Також обґрунтувала призначену дієту, які продукти можна вживати і з чим. Прийом і ставлення сподобалися. Завжди приємно обстежитися в таких хороших лікарів.

АлсуДата: Четвер, 25.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 5
Рядовий
Була у багатьох дієтологів у Чорноморську, толку - нуль.  Знайома порекомендувала звернутися до Кузьмінової Катерини Валеріївни, яка приймає в Одесі, я вам скажу досить грамотний лікар, вона відкоригувала мою дієту так, що я за 2 тижні скинула 7 кг.  Рекомендую!

ЕммаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я після пологів сильно погладшала, була у багатьох лікарів у Чорноморську і в Одесі, результату не було, тільки розлучення на гроші.  Чисто випадково потрапила до Катерини Решетник, і це чудовий лікар, який допоміг вирішити мою проблему.  Головне з нею можна проконсультувати онлайн, що в наш час дуже зручно.

ЛаураДата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 7
Рядовий
Катерина Решетник - чудовий лікар! Дуже грамотна і, найголовніше, при дотриманні всіх рекомендацій результат не змусить себе чекати!

АделяДата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 8
Рядовий
Відмінний фахівець. Раніше дієтологам не дуже довіряла, вважаючи, що і сама можу впорається з проблемою зайвої ваги. Але все змінилося, коли побувала на прийомі у Катерини Валеріївни Кузьмінової. Пояснює все доступною мовою - для чого і чому, і як це працює. І головне, дає рекомендації з урахуванням твоїх уподобань у їжі, твоїх звичок і способу життя.  Я вже підкоригувала свою харчову поведінку, яка була вироблена протягом багатьох років. Результати тішать, буду працювати й надалі.  Рекомендую!

РадаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 9
Рядовий
Можете дати контактні дані доктора Кузьмінової?

АлсуДата: Четвер, 25.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 10
Рядовий
Номер телефону: 0931536900, так само ви можете проконсультуватися з Катериною Валеріївною онлайн.

ІонаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 11
Сержант
Підкажіть, підкажіть контактні дані Катерини Решетник?

АделяДата: Четвер, 25.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 12
Рядовий
Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.

НікаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:38 | Повідомлення # 13
Сержант
Катерина Валеріївна - грамотний лікар. Вона дійсно допомагає худнути. У мене вийшло понад 10 кг. Катерина Валеріївна допомагає худнути швидко і з задоволенням. І всім своїм знайомим раджу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: