menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Нутриціолог Чорноморськ
ОктябринаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Нутриціолог Чорноморськ

Дівчата, підкажіть хорошого нутриціолога в Чорноморську, потрібно відкоригувати систему харчування. Порекомендуйте лікаря який вам дійсно допоміг?

АсіяДата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 2
Рядовий
Чесно кажучи, я не змогла знайти хорошого нутриціолога в Чорноморську, довелося їхати до Одеси, там є кваліфікована лікарка Кузьмінова Катерина Валеріївна, за допомогою неї я змогла правильно скласти свою систему харчування і розпорядок дня.

ДашаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 3
Сержант
Раджу звернутися до Решетник Катерини - вона професіонал у своїй справі. Я сама досить добре розуміюся на нутриціології, і була приємно здивована її рекомендаціями. Жодних дурниць, які я чула від інших дієтологів-нутриціологів. Зайвою вагою не страждаю, просто хотіла скласти грамотне харчування, оскільки більшу частину року живу в Південно-Східній Азії і харчування підібрати важко. Щоразу повертаючись в Україну, ходжу до неї на прийом.

МірабельДата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 4
Сержант
Чудова лікарка-нутриціологиня Решетник О.В. і просто дуже чарівна людина! Розроблений нею курс дав мені змогу не тільки схуднути, але при цьому не втратити здоров'я!  І навчитися правильно харчуватися на благо свого організму.

АсмаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:25 | Повідомлення # 5
Рядовий
Можете докладніше описати що за курс ви проходили?

МірабельДата: Четвер, 25.04.2024, 17:25 | Повідомлення # 6
Сержант
Курс відбувається за певною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною і дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати Потім відбувається консультація, де відбувається розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.

УмаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:21 | Повідомлення # 7
Сержант
Підкажіть вартість цього курсу?

МірабельДата: Четвер, 25.04.2024, 18:21 | Повідомлення # 8
Сержант
Весь курс 1,5 - 2 місяці - 5000 грн.  Я вважаю, що це не дорого, головне, що є результат!

ТанюхаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 9
Сержант
Як можна записатися на прийом до Катерини Кузьмінової?

АсіяДата: Четвер, 25.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 10
Рядовий
Ось особистий номер Катерини Валеріївни за яким можете записатися: 0931536900, також вона консультує онлайн.
 Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер

ХлояДата: Четвер, 25.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 11
Сержант
Проходила курс у Катерини Валеріївни - грамотний і обізнаний лікар.  Вона спочатку лікує ваші проблеми зі здоров'ям і тільки потім складає вам систему правильного харчування.  Тому в неї такі гарні результати!

ОктябринаДата: Четвер, 25.04.2024, 18:25 | Повідомлення # 12
Сержант
Дякую всім за поради та рекомендації!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: