Нутриціолог Чорноморськ
|
|
Октябрина | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нутриціолог Чорноморськ
Дівчата, підкажіть хорошого нутриціолога в Чорноморську, потрібно відкоригувати систему харчування. Порекомендуйте лікаря який вам дійсно допоміг?
|
|
| |
Асія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Чесно кажучи, я не змогла знайти хорошого нутриціолога в Чорноморську, довелося їхати до Одеси, там є кваліфікована лікарка Кузьмінова Катерина Валеріївна, за допомогою неї я змогла правильно скласти свою систему харчування і розпорядок дня.
|
|
| |
Даша | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Раджу звернутися до Решетник Катерини - вона професіонал у своїй справі. Я сама досить добре розуміюся на нутриціології, і була приємно здивована її рекомендаціями. Жодних дурниць, які я чула від інших дієтологів-нутриціологів. Зайвою вагою не страждаю, просто хотіла скласти грамотне харчування, оскільки більшу частину року живу в Південно-Східній Азії і харчування підібрати важко. Щоразу повертаючись в Україну, ходжу до неї на прийом.
|
|
| |
Мірабель | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Чудова лікарка-нутриціологиня Решетник О.В. і просто дуже чарівна людина! Розроблений нею курс дав мені змогу не тільки схуднути, але при цьому не втратити здоров'я! І навчитися правильно харчуватися на благо свого організму.
|
|
| |
Асма | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Можете докладніше описати що за курс ви проходили?
|
|
| |
Мірабель | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:25 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Курс відбувається за певною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною і дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати Потім відбувається консультація, де відбувається розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
|
|
| |
Ума | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:21 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Підкажіть вартість цього курсу?
|
|
| |
Мірабель | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:21 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Весь курс 1,5 - 2 місяці - 5000 грн. Я вважаю, що це не дорого, головне, що є результат!
|
|
| |
Танюха | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна записатися на прийом до Катерини Кузьмінової?
|
|
| |
Асія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ось особистий номер Катерини Валеріївни за яким можете записатися: 0931536900, також вона консультує онлайн. Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер
|
|
| |
Хлоя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Проходила курс у Катерини Валеріївни - грамотний і обізнаний лікар. Вона спочатку лікує ваші проблеми зі здоров'ям і тільки потім складає вам систему правильного харчування. Тому в неї такі гарні результати!
|
|
| |
Октябрина | Дата: Четвер, 25.04.2024, 18:25 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую всім за поради та рекомендації!
|
|
| |