menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дієтолог Одеса онлайн
АнкаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:14 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дієтолог Одеса онлайн

Шукаю хорошого дієтолога! Допоможіть потрібно скинути вагу, але щоб враховували проблеми зі здоров'ям!!!

ЗахарДата: Четвер, 25.04.2024, 17:15 | Повідомлення # 2
Рядовий
Звернулася до Катерини Валеріївни з питань дієтології. Дуже цікаво все розповідає, пояснює, призначила аналізи на гормони, які можуть впливати на зайву вагу. Усе розібрала, досконально пояснила, по поличках розклала. Із сучасними поглядами на життя, на дієтологію, на харчування загалом, із новими принципами та ідеями. А її зовнішній вигляд - це прекрасна мотивація взятися за своє харчування.

ЛіораДата: Четвер, 25.04.2024, 17:15 | Повідомлення # 3
Рядовий
Насправді я дуже радий, що звернувся саме до нутриціолога Решетник. Вона допомогла мені підібрати чудову дієту для схуднення. Вага вже зрушила з мертвої точки і почала знижуватися, я не можу сказати, що раціон у мене колишній, багато чого доктор поміняла, але я не голодую, їм 3 рази повноцінно, мені цілком достатньо.

БарбараДата: Четвер, 25.04.2024, 17:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
Перший раз зустріла лікаря-дієтолога зі справді індивідуальним підходом, а не із загальною дієтою, як у Дерев'янко Наталії з Інто-Сани. Результат першого тижня сформованої дієти дуже порадував. При цьому жодних мук від голоду! Їм абсолютно все, як не дивно.

АлізаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:15 | Повідомлення # 5
Рядовий
Катерина Решетник - дійсно кваліфікований фахівець у своїй галузі. Рекомендації щодо харчування робить з урахуванням особистих індивідуальних особливостей.  На прийомі відразу провели низку досліджень, виміряли склад тіла. На даному етапі продовжую у неї спостерігатися, результат радує око!

LilnasДата: Четвер, 25.04.2024, 17:16 | Повідомлення # 6
Рядовий
Як дієтолог Кузьмінова дуже сподобалася. У мене якраз у цій частині були питання, хотілося трохи скинути вагу. Катерина Валеріївна індивідуально для мене розробила дієту, причому вона не виснажлива. Взагалі я від лікаря багато корисного дізналася про правильне харчування. Зрозуміла, що я взагалі була далека від цього. Тепер трошки більше знаю, намагаюся дотримуватися порад лікаря і вже бачу, що є ефект. Миттєвого результату я й не чекала, але вже кілька кілограмів скинула, дуже це тішить.

ЮфаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:16 | Повідомлення # 7
Рядовий
Сьогодні сходила до дієтолога. Катерина Валеріївна мене оглянула, виміряла вагу і зріст, направила на здачу необхідних аналізів і склала мені програму харчування.  Порівняно з іншими дієтологами Дерев'янко, Бровко, Литвиновою, це просто чудовий фахівець.

ФрумаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:16 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть де приймає лікар Кузьмінова і вартість консультації? Якщо можна контактний телефон?

АлізаДата: Четвер, 25.04.2024, 17:19 | Повідомлення # 9
Рядовий
Катерина Валеріївна приймає в клініці клініка Доктор Благо Плюс на Дм. Донського. Весь курс мені обійшовся в 5000 грн, я вважаю, що це не дорого, тим паче він зайняв два місяці. Контактний телефон - 0931536900.

ЛіяДата: Четвер, 25.04.2024, 17:19 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна дізнатися контактні дані Катерини Решетник?

БарбараДата: Четвер, 25.04.2024, 17:19 | Повідомлення # 11
Рядовий
Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер

орлиДата: Четвер, 25.04.2024, 17:20 | Повідомлення # 12
Рядовий
Враження від прийому у Катерини Валеріївни тільки позитивні, вперше отримала відповіді на всі питання, все детально і доступно пояснили.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: