Дієтолог онлайн Одеса
|
|
Злата | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дієтолог онлайн Одеса
Порадьте, будь ласка, хорошого дієтолога для підлітка. Були на консультації в ендокринолога, сказав дотримуватися дієти і займатися спорт, шукаю дієтолога, щоб прописав грамотне меню.
|
|
| |
Муля | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую Кузьмінову Катерину Валеріївну. Дуже уважне і доброзичливе ставлення, індивідуальний підхід і віра в успіх пацієнта - це дуже допомагає. Катерина Валеріївна не саджає на дієту, а підбирає індивідуальний режим харчування, щоб якомога легше перейти до правильного харчування і швидше домогтися результату.
|
|
| |
Нава | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже грамотний лікар - Решетник Катерина Валеріївна. Допомагає скласти таку програму харчування, якої можна дотримуватися тривалий час. Рекомендую!
|
|
| |
Мілка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:21 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ох хлопці, постараюся розповісти якомога стисло. Лікар просто офігенна! Стільки до неї грошей здерли з мене інші лікарі Дерев'янко, Самойленко, Кіртока сил більше не залишилося, прийшла до Катерини Валеріївни. Радості меж немає, за 2 візити, бачу результат, призначила тільки те, що мені необхідно! Результат на обличчя! У прямому сенсі. І не дорого порівняно з тим, що я вже віддала!
|
|
| |
Фанта | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:06 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Потрапили на прийом після невдало призначеного лікування у Бровко Д.О. Лікарка дуже уважно вивчила все, що було до і змінила схему харчування. Зайвих обстежень не призначала. І ефект був стрімкий - буквально за тиждень я почала отримувати перші результати Неодноразово консультувалися в онлайн режимі.
|
|
| |
Хая | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:06 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як відбувається система схуднення, контакти Катерини Кузьмінової і де вона приймає?
|
|
| |
Мілка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:06 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Первинна консультації з готовими аналізами, до неї входить: консультація; розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні та консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
Катерина Валеріївна приймає в клініці Доктор Благо Плюс на Дмитра Донського 2а/7. Контактний телефон -0931536900
|
|
| |
Пімочка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:12 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Катерина Решетник - компетентний, уважний фахівець у своїй галузі. Вислухавши мене, провела якісь обстеження, після чого не просто розписала дієту і дала письмові рекомендації. Дотримуюся її рекомендацій, уже є результати.
|
|
| |
Таша | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:12 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Було проведено огляд та аналізи. Катерина Решетник склала індивідуальну дієту й оформила рекомендації в друкованому вигляді. Я дотримуюся призначень лікаря і вони допомагають мені.
|
|
| |
Раїса | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:12 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна контактні дані Катерини Решетник, де і коли вона приймає?
|
|
| |
Муля | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:12 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278
|
|
| |
Слава | Дата: Четвер, 25.04.2024, 17:14 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо все-таки ви дбаєте про свій організм і здоров'я, то не намагайтеся худнути самостійно! Це довгий і тривалий процес, і без втручання професіонала, досягти успіху на тривалий час, дуже важко! Звертайтеся до Кузьмінової Катерини Валеріївни, вона вам допоможе.
|
|
| |