menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Онлайн дієтолог Одеса
РінаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:08 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Онлайн дієтолог Одеса

Доброго дня! Може хтось порадити лікаря-дієтолога не для схуднення, а складання лікувальної дієти? Бажано, щоб можна було проконсультуватися онлайн.

ЯрденаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:08 | Повідомлення # 2
Рядовий
Раджу проконсультуватися з Кузьміновою Катериною Валеріївною, дуже хороша дієтологиня-нутриціологиня, чудово підбирає індивідуальні системи харчування.

АреанаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:08 | Повідомлення # 3
Рядовий
З великою вдячністю згадую Катерину Валеріївну. Це не перша дієтологиня, а була я в Литвинової та Скокар, але затрималася саме в лікарки Кузьмінової. Дуже делікатна, розуміюча, душевна, попередила, що, головне, звикати до нового харчування як до способу життя. І ось уже рік, як я дотримуюся її рекомендацій! Мені сподобалося, що не давала «дієт із книжки», а докладно розпитала про раціон зараз і меню переходу робила максимально щадним, переносимим!

ЄсеніяДата: Четвер, 25.04.2024, 16:09 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дуже непросто впоратися із зайвою вагою самостійно, у мене ось не вийшло. Звернулася до нутриціолога Решетник, вона виявилася цілком тямущою в питаннях харчування. По-перше, багато інформації загальної дала, по-друге, пояснила, через що в мене взагалі з'явилася зайва вага, і по-третє, розробила для мене індивідуальну дієту. Голодувати мені при цьому не доводиться, просто збалансовано почала харчуватися, у чомусь обмежила себе, чогось навпаки додала в раціон, у принципі, мене все влаштовує, тим більше, що від цього реально є ефект.

ЗарянаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:09 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я звернулася до Катерини Решетник через надмірну вагу. Шляхом правильної програми, вдумливого підходу, постійного контролю, підтримки, ми досягли хороших результатів! Легко, без напруги і з постійною підтримкою ми разом йдемо до наміченої мети!

ВіталійДата: Четвер, 25.04.2024, 16:09 | Повідомлення # 6
Рядовий
Довго не міг підібрати правильне харчування. Незважаючи на заняття в залі не міг набрати масу.  Зараз у мене позитивні результати.  Правильно підібрала дієту для набору маси. Тепер дотримуюся тільки її рекомендацій!

ВалеріДата: Четвер, 25.04.2024, 16:10 | Повідомлення # 7
Рядовий
Катерина Кузьмінова розробила дієту саме для мого організму. Я їм те, що мені подобається, і при цьому худну. Довелося відмовитися від деяких продуктів, але без них і так можна жити. Я дуже задоволена результатом, скинула 10 кг. Однозначно рекомендую.

СтеллаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:10 | Повідомлення # 8
Рядовий
Дієтолог зі мною поспілкувалася, вислуховувала мене дуже уважно. Я ставила свої запитання лікарю, вона мені на них зрозуміло відповідала. Катерина Валеріївна здалася мені кваліфікованою і професійною. За вартістю за прийом мене все влаштувало, за 2 місяці я заплатила 5000 грн і вважаю, це недорого за такий результат. Я можу порадити дієтолога Кузьмінову всім, кому буде потрібен такий фахівець.

ЕлізабетДата: Четвер, 25.04.2024, 16:11 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як можна зв'язатися з лікаркою Кузьміновою та Катериною Решетник?

ЗарянаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:11 | Повідомлення # 10
Рядовий
0931536900 Катерина Валеріївна, приймає в клініці Доктор Благо і веде прийом онлайн.
 Решетник Катерина, консультує тільки онлайн, телефон 0636093278 - WhatsApp, телеграм, вайбер.

ерікааДата: Четвер, 25.04.2024, 16:12 | Повідомлення # 11
Рядовий
Катерина Валеріївна - дуже грамотний фахівець і чудова людина. Дає багато нової інформації, надає психологічну підтримку. Працювати з нею легко і комфортно!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: