menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дієтологи Одеса онлайн
РусланаДата: Четвер, 25.04.2024, 15:54 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дієтологи Одеса онлайн

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хорошого дієтолога, тільки такого, щоб перевірений і дійсно давав результати! Вагу треба не скинути, а набрати!

РоксанаДата: Четвер, 25.04.2024, 15:56 | Повідомлення # 2
Рядовий
Рекомендую звернутися до Кузьмінової Катерини, дуже хороша дієтологиня, яка грамотно й індивідуально підбирає дієту саме під вас.

RenataZzДата: Четвер, 25.04.2024, 15:56 | Повідомлення # 3
Рядовий
Катерина Валеріївна - фахівець із великим досвідом роботи, що, природно, робить її грамотною в підході і в підборі системи лікування. Дуже уважна до проблеми пацієнта. Відмінний огляд і консультація .Катерина Валеріївна дуже порядний, чуйний, добродушний лікар. Коли у неї буваю, отримую задоволення від спілкування з нею.

МаріаннаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 4
Рядовий
У Катерини Валеріївни прекрасне почуття гумору, чого, до речі, немає у багатьох лікарів. Я дуже задоволена! Тепер буду настійно рекомендувати всім своїм знайомим і близьким. Я вдячна лікарю за правильне лікування і теплий прийом.

ДаміраДата: Четвер, 25.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 5
Рядовий
Тактовний, компетентний фахівець. Отримала допомогу, порівняно з Дерев'янко і Бровко мені точно поставлено діагноз, і розроблено тактику коригування ваги, також виявилися дуже корисними в моєму випадку рекомендації щодо форм фізичних навантажень і їх виду. Результати навіть після новорічних свят!  Рекомендую!

НателлаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:02 | Повідомлення # 6
Рядовий
Катерина Решетник - дуже грамотний лікар, чуйна і добра людина. Компетентно не тільки відповість на всі питання, що стосуються здоров'я, а й запропонує реальну допомогу. Особисто мені допомогла знизити вагу на 10 кг, розписала індивідуальну програму харчування. Я дуже задоволена і прийомами, і ставленням до себе. Усім рекомендую!

ІзідаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:02 | Повідомлення # 7
Рядовий
Під час прийому Катерина Валеріївна уважно вислухала, провела огляд, детально розповіла про подальшу тактику, призначила необхідні аналізи, розписала план лікування, також дала рекомендації щодо харчування. Рекомендую грамотний дієтолог і головне її призначення допомагають!

РозаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:02 | Повідомлення # 8
Сержант
Як проходить сама система схуднення?

НателлаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 9
Рядовий
Лікування відбувається за спеціальною схемою.  Перед консультацією зв'язуйтеся з лікаркою Кузьміновою і дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати. Потім відбувається консультація, де відбувається розбір ваших аналізів; призначення лікування; складання плану харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.

АфанасіяДата: Четвер, 25.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 10
Сержант
Можна контактні дані дієтолога Кузьмінової та нутриціолога Решетник?

МаріаннаДата: Четвер, 25.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 11
Рядовий
0931536900 - Катерина Валеріївна, приймає в клініці Доктор Благо Плюс на Дм. Донського 2а/7
Решетник Катерина, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.

Karoline55Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:05 | Повідомлення # 12
Рядовий
Катерина Решетник - справжній професіонал у своїй сфері, який ніколи не зупиняється, а постійно розвивається!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: