Дієтологи Одеса онлайн
|
|
Руслана | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:54 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дієтологи Одеса онлайн
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хорошого дієтолога, тільки такого, щоб перевірений і дійсно давав результати! Вагу треба не скинути, а набрати!
|
|
| |
Роксана | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:56 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую звернутися до Кузьмінової Катерини, дуже хороша дієтологиня, яка грамотно й індивідуально підбирає дієту саме під вас.
|
|
| |
RenataZz | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:56 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна - фахівець із великим досвідом роботи, що, природно, робить її грамотною в підході і в підборі системи лікування. Дуже уважна до проблеми пацієнта. Відмінний огляд і консультація .Катерина Валеріївна дуже порядний, чуйний, добродушний лікар. Коли у неї буваю, отримую задоволення від спілкування з нею.
|
|
| |
Маріанна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У Катерини Валеріївни прекрасне почуття гумору, чого, до речі, немає у багатьох лікарів. Я дуже задоволена! Тепер буду настійно рекомендувати всім своїм знайомим і близьким. Я вдячна лікарю за правильне лікування і теплий прийом.
|
|
| |
Даміра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тактовний, компетентний фахівець. Отримала допомогу, порівняно з Дерев'янко і Бровко мені точно поставлено діагноз, і розроблено тактику коригування ваги, також виявилися дуже корисними в моєму випадку рекомендації щодо форм фізичних навантажень і їх виду. Результати навіть після новорічних свят! Рекомендую!
|
|
| |
Нателла | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:02 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерина Решетник - дуже грамотний лікар, чуйна і добра людина. Компетентно не тільки відповість на всі питання, що стосуються здоров'я, а й запропонує реальну допомогу. Особисто мені допомогла знизити вагу на 10 кг, розписала індивідуальну програму харчування. Я дуже задоволена і прийомами, і ставленням до себе. Усім рекомендую!
|
|
| |
Ізіда | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:02 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Під час прийому Катерина Валеріївна уважно вислухала, провела огляд, детально розповіла про подальшу тактику, призначила необхідні аналізи, розписала план лікування, також дала рекомендації щодо харчування. Рекомендую грамотний дієтолог і головне її призначення допомагають!
|
|
| |
Роза | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:02 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як проходить сама система схуднення?
|
|
| |
Нателла | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікування відбувається за спеціальною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з лікаркою Кузьміновою і дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати. Потім відбувається консультація, де відбувається розбір ваших аналізів; призначення лікування; складання плану харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можна контактні дані дієтолога Кузьмінової та нутриціолога Решетник?
|
|
| |
Маріанна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0931536900 - Катерина Валеріївна, приймає в клініці Доктор Благо Плюс на Дм. Донського 2а/7 Решетник Катерина, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.
|
|
| |
Karoline55 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 16:05 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Катерина Решетник - справжній професіонал у своїй сфері, який ніколи не зупиняється, а постійно розвивається!
|
|
| |