Онлайн дієтологи Одеса
|
|
Ксенія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Онлайн дієтологи Одеса
Може хто знає хорошого дієтолога. Я в розпачі, не можу не як схуднути вага зростає і зростає після пологів з організмом просто щось не зрозуміле твориться, ніколи більше 52 кг не важила, а зараз 90 майже! Не знаю що робити вже. Підкажіть до кого краще звернутися в Одесі?
|
|
| |
Мая | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені допомогла скинути зайві кілограми Решетник Катерина, кваліфікована нутриціологиня, яка індивідуально складає дієту під ваші смакові вподобання.
|
|
| |
PolIneya | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:42 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Катерина Валеріївна Кузьмінова провела консультацію, впродовж якої доступно детально описала яким методом робиться діагностика захворювання. Після цього пояснила, на що звернути увагу в харчуванні, прокоментувала аналізи. Зараз я почуваюся дуже добре, легко, з'явилися сили, зникла тяга до солодкого, я, нарешті, через 3 роки постійних дієт, голодувань, зривів, побачила цифру на вагах нижче 70 кг. Рекомендую!
|
|
| |
Онися | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:42 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Катерина Валеріївна - сучасний лікар, яка ніколи не зупиняється на досягнутому, постійно перебуває в процесі навчання і підвищення свого професійного рівня. У своїй роботі вона використовує методи сучасної діагностики та комплексно підходить до проблеми пацієнта. Катерина Валеріївна не просто консультує, робить призначення, вона повністю веде пацієнта і постійно з ним на зв'язку. А підсумок - це досягнутий і закріплений результат. Адже прекрасний настрій, гарне самопочуття, задоволення своїм зовнішнім виглядом - найкращий подарунок для жінки.
|
|
| |
lolitta827 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:42 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Протягом кількох останніх років я набрала надмірну вагу. У результаті погіршилося моє самопочуття. Печія, швидка стомлюваність і навіть було важко просто ходити! Самостійно знизити вагу не виходило. Моя знайома порекомендувала звернутися до доктора Кузьмінової. І в результаті я позбулася своєї надмірної ваги! Перестав боліти шлунок, зникли напади печії. Я ніби помолодшала, з'явилася легкість. Найголовніше, що втрата ваги пройшла комфортно, в результаті правильно підібраного особисто для мене режиму харчування. Навіть після закінчення деякого часу після програми мені легко утримувати свою комфортну вагу.
|
|
| |
Джулія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:43 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Рекомендую всім, хто має проблеми з надмірною вагою, звертатися до чудового лікаря - Кузьмінової О.В. Я безмежно вдячна їй за моє перетворення, за чудове самопочуття, за новий образ.
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:43 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Катерина Решетник розробила програму корекції ваги саме для вирішення моєї проблеми. Вона дуже дохідливо пояснювала всі процеси; наполегливо, але при цьому делікатно направляла на регулярне виконання всіх пунктів програми. І в нас вийшло! Об'єми пішли до норми, вага знизилася, а головне - з'явилися сили для життя, минули стомлюваність, задишка, знову змогла носити свій улюблений одяг. Обов'язково буду рекомендувати Катерину Решетник як професіонала своєї справи!
|
|
| |
serafima05 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:43 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть, де приймає Катерина Решетник?
|
|
| |
PolIneya | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.
|
|
| |
Ангеліна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до Катерини Валеріївни Кузьмінової і як проходить курс?
|
|
| |
Мая | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0931536900 - особистий телефон Катерини Валеріївни. Курс проходить за такою системою: вступна консультація - 3000грн. Що входить: - консультація; - розбір аналізів (готових), Катерина Валеріївна заздалегідь каже які; - призначення лікування ; - план харчування на місяць ; - план тренувань ; - рецепти правильного харчування; - рекомендації для правильного способу життя; - контроль динаміки раз на два тижні. Закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000грн. Що входить: - консультація ; - план харчування на два тижні; - рекомендації.
|
|
| |
Ельза | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:45 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Професіоналізм та індивідуальний підхід - це те, що відрізняє Катерину Валеріївну від різних дієт і групових методів корекції.
|
|
| |