Дієтологи онлайн Одеса
|
|
Карина | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:17 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дієтологи онлайн Одеса
Дуже потрібен дієтолог хороший, який допоможе відкоригувати харчування з метою лікування і водночас схуднення. Будь ласка, порекомендуйте грамотного фахівця.
|
|
| |
Ariel888 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:18 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Зверніться до нутриціолога Решетник О.В. дуже добре призначає індивідуальну дієту і вчить правильно харчуватися. Мені вона допомогла скинути 11 кг і вже рік при правильному харчуванні я залишаюся у своїй ваговій категорії.
|
|
| |
1sola1 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:18 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Випробувала купу різних дієт. Але результат не радував. Знайомі порекомендували звернутися до Кузьмінової Катерини Валеріївни. Дуже душевна людина і класний фахівець. Пройшовши обстеження і здавши аналізи, Катерина Валеріївна склала для мене персональну програму. Ефект дуже хороший. Мінус 12 кг. І найголовніше, стала себе дуже добре почувати, з'явилися сили, знизився тиск. Якщо ви відчуваєте, що вже впали духом і немає сил боротися, то звертайтеся до Катерини Валеріївни. Вона знайде для вас і потрібні слова, і розробить програму корекції.
|
|
| |
Мальвіна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:19 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| Я обійшла багато дієтологів Литвинову, Бровко, Скокар, витратила купу грошей на непотрібну діагностику і лікування того, чого у мене не було. Катерина Валеріївна дуже кваліфікований лікар, відчувається професіоналізм. Виявилося, моя зайва вага - наслідок банального неправильного харчування, а не гормонального збою, нервового зриву тощо. Катерина Валеріївна розписала мені раціон по годинах, результат не змусив на себе чекати - вага стрімко пішла вниз. Загалом, на своєму гіркому досвіді знайшла для себе чудового фахівця, хоча це було не так-то просто.
|
|
| |
Міа | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася до Катерини Валеріївни з проблемою зайвої ваги. Раніше неодноразово намагалася схуднути за допомогою Дерев'янко Наталії та Прус Інни і самостійно, рахувала калорії, обмежувала себе в їжі, але весь час почувалася голодною, вага зникала, але траплялися часті зриви і набір ще більшої ваги. В останній рік на тлі стресу дуже поправилася і зрозуміла, що далі вже так не можна. І ось мій підсумок через 2 місяці лікування - 14 кг, мені підібрали харчування так, що я не відчуваю болісного почуття голоду, кілограми йшли начебто без особливих зусиль, знизився тиск, почуваюся значно бадьоріше, мізки стали краще працювати. Звісно, мені ще є над чим працювати, але я вперше повірила в успіх і що можна нормалізувати свою вагу і не тільки.
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:19 | Повідомлення # 6 |
 Рядовий
| Катерина Валеріївна - диво-лікар! Дійсно, дуже грамотний фахівець, який володіє унікальними знаннями, успішно застосовуваними на практиці. Вона дуже розумна і тактовна людина, що розташовує до себе.
|
|
| |
Ясміна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:20 | Повідомлення # 7 |
 Рядовий
| Звернулася до Катерини Валеріївни з проблемою надлишкової ваги Лікарка прописала дієту, призначила доп. дослідження. Просто ідеальне поєднання в моєму випадку. І ось через три місяці я привела до ладу своє здоров'я завдяки рекомендаціям цього фахівця.
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 8 |
 Рядовий
| Вдячна Катерині Решетник за увагу та професіоналізм. Змогла схуднути на 9 кг, завдяки її рекомендаціям.
|
|
| |
52Stella | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 9 |
 Рядовий
| Як можна потрапити на прийом до Катерини Валеріївни і контактний номер телефону? Контакти ще й Решетник О.В, якщо не складно?
|
|
| |
Ясміна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 10 |
 Рядовий
| Катерина Валеріївна приймає в клініці Доктор Благо Плюс на Дмитра Донського і консультує онлайн. Записатися можете за телефоном - 0931536900 . Решетник Катерина Володимирівна, консультує тільки онлайн, телефон 0636093278
|
|
| |