Дієтологи онлайн Одеса
|
|
Карина | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:17 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дієтологи онлайн Одеса
Дуже потрібен дієтолог хороший, який допоможе відкоригувати харчування з метою лікування і водночас схуднення. Будь ласка, порекомендуйте грамотного фахівця.
|
|
| |
Ariel888 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:18 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверніться до нутриціолога Решетник О.В. дуже добре призначає індивідуальну дієту і вчить правильно харчуватися. Мені вона допомогла скинути 11 кг і вже рік при правильному харчуванні я залишаюся у своїй ваговій категорії.
|
|
| |
1sola1 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:18 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Випробувала купу різних дієт. Але результат не радував. Знайомі порекомендували звернутися до Кузьмінової Катерини Валеріївни. Дуже душевна людина і класний фахівець. Пройшовши обстеження і здавши аналізи, Катерина Валеріївна склала для мене персональну програму. Ефект дуже хороший. Мінус 12 кг. І найголовніше, стала себе дуже добре почувати, з'явилися сили, знизився тиск. Якщо ви відчуваєте, що вже впали духом і немає сил боротися, то звертайтеся до Катерини Валеріївни. Вона знайде для вас і потрібні слова, і розробить програму корекції.
|
|
| |
Мальвіна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:19 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я обійшла багато дієтологів Литвинову, Бровко, Скокар, витратила купу грошей на непотрібну діагностику і лікування того, чого у мене не було. Катерина Валеріївна дуже кваліфікований лікар, відчувається професіоналізм. Виявилося, моя зайва вага - наслідок банального неправильного харчування, а не гормонального збою, нервового зриву тощо. Катерина Валеріївна розписала мені раціон по годинах, результат не змусив на себе чекати - вага стрімко пішла вниз. Загалом, на своєму гіркому досвіді знайшла для себе чудового фахівця, хоча це було не так-то просто.
|
|
| |
Міа | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася до Катерини Валеріївни з проблемою зайвої ваги. Раніше неодноразово намагалася схуднути за допомогою Дерев'янко Наталії та Прус Інни і самостійно, рахувала калорії, обмежувала себе в їжі, але весь час почувалася голодною, вага зникала, але траплялися часті зриви і набір ще більшої ваги. В останній рік на тлі стресу дуже поправилася і зрозуміла, що далі вже так не можна. І ось мій підсумок через 2 місяці лікування - 14 кг, мені підібрали харчування так, що я не відчуваю болісного почуття голоду, кілограми йшли начебто без особливих зусиль, знизився тиск, почуваюся значно бадьоріше, мізки стали краще працювати. Звісно, мені ще є над чим працювати, але я вперше повірила в успіх і що можна нормалізувати свою вагу і не тільки.
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна - диво-лікар! Дійсно, дуже грамотний фахівець, який володіє унікальними знаннями, успішно застосовуваними на практиці. Вона дуже розумна і тактовна людина, що розташовує до себе.
|
|
| |
katerinn1 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:20 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Звернулася до Решетник О.В. з проблемою зайвої ваги, намагалася сама різні дієти пробувати, але вистачало мене не надовго, потім знову набирала. Зрозуміла, що треба щось інше зробити, вирішила звернутися до фахівця. Вона дуже грамотна, підходить індивідуально до кожного пацієнта, вчить правильно харчуватися, багато цінних порад дає. Мені реально вдалося з її допомогою скинути вагу, зараз і самопочуття покращилося набагато, і впевненість у собі повернулася. Анітрохи не шкодую, що зважилася на дієтолога-нутриціолога, вона дійсно знає, як допомогти.
|
|
| |
Ясміна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася до Катерини Валеріївни з проблемою надлишкової ваги Лікарка прописала дієту, призначила доп. дослідження. Просто ідеальне поєднання в моєму випадку. І ось через три місяці я привела до ладу своє здоров'я завдяки рекомендаціям цього фахівця.
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Вдячна Катерині Решетник за увагу та професіоналізм. Змогла схуднути на 9 кг, завдяки її рекомендаціям.
|
|
| |
52Stella | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна потрапити на прийом до Катерини Валеріївни і контактний номер телефону? Контакти ще й Решетник О.В, якщо не складно?
|
|
| |
Ясміна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна приймає в клініці Доктор Благо Плюс на Дмитра Донського і консультує онлайн. Записатися можете за телефоном - 0931536900 . Решетник Катерина Володимирівна, консультує тільки онлайн, телефон 0636093278
|
|
| |
Франческа | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Звернувся до Катерини Валеріївни з метою скинути вагу, і результат не змусив на себе чекати, за 4 місяці на вагах -9 кілограмів. Я дуже задоволений результатом, фахівець - вогонь, усім раджу!
|
|
| |