Доктор дієтолог Одеса
|
|
Машка45 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:55 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доктор дієтолог Одеса
Дівчата, якщо хтось був у дієтолога і залишився задоволений результатами, порадьте лікаря.
|
|
| |
Захарія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:56 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Кузьмінова Катерина Валеріївна - чудова лікарка-дієтологиня, усім раджу звертатися до неї, добра, чуйна, розуміє всю суть проблем, що призвели до неї, дала дуже корисні поради, призначила всі необхідні аналізи і дала потрібний настрій. Це не останній мій візит, ми ще в процесі лікування, буду слідувати всім її рекомендаціям, тим більше результат вже є!
|
|
| |
ChillMary | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:57 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене в минулому були великі проблеми з гормонами і через це я набрала вагу. З гормонами стало все гаразд, а ось вага не пішла. Вирішила звернутися до дієтолога. Знаєте, перше, що мені дуже сподобалося, так це сам лікар. Катерина Валеріївна дуже хороша, а друге - мені допомогли її рекомендації та складена дієта. Уже через 2 тижні вага показала заповітні мінус 3 кг. Сказати, як я щаслива - нічого не сказати. Я дуже вдячна цьому лікарю!
|
|
| |
Валері | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:58 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Катерина Решетник - чудовий фахівець. Ми звернулися з проблемою надлишкової маси тіла. На прийомі вона детально і ясно описала, яким чином відбуватиметься лікування. Через місяць уже стали помітні чудові результати, що спонукало до подальшої роботи з фахівцем.
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:12 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Катерина Решетник - фахівець вищого класу. Дуже просто і зрозуміло пояснила мої проблеми, призначила необхідні аналізи. Її рекомендації допомогли мені в короткий термін досягти перших результатів. Обов'язково буду рекомендувати цього лікаря своїм знайомим.
|
|
| |
hloya88 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:12 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Хороший і грамотний фахівець, у сфері дієтології можу порекомендувати тільки Катерину Валеріївну. Завдяки її консультаціям, рекомендаціям і спостереженню знизив вагу до необхідного рівня - мінус 8 кг, причому без втрати м'язової маси.
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:12 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Саме завдяки лікуванню Катерини Валеріївни я нарешті за довгі роки почала втрачати вагу і вирішила гормональні проблеми. Вона відповіла і продовжує відповідати на всі мої запитання, з її програмою харчування та рекомендаціями я успішно втрачаю вагу, не тільки без шкоди для здоров'я, а й зміцнюючи його та оздоровлюючи свій організм. Всі навколо помічають мої позитивні зміни. Саме її величезна моральна підтримка, професійна грамотність допомогли мені повірити в себе і почати худнути, а разом з тим змінювати своє життя.
|
|
| |
Віола | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:13 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть, як проходить лікування у доктора Кузьмінової і контактний телефон?
|
|
| |
Захарія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:13 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікування відбувається за певною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною і дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати. Потім відбувається консультація, де йде розбір аналізів; призначення лікування; план харчування; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Весь курс мені обійшовся в 5000 грн, я вважаю, що це не дорого і зайняв 2 місяці. Контактний телефон - 0931536900
|
|
| |
Єсенія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:13 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть контактні дані Решетник Катерини і як вона приймає?
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:14 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278
|
|
| |
Туся | Дата: Четвер, 25.04.2024, 15:14 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Грамотний фахівець, інтелігентна жінка. За програмою харчування, розробленою Катериною Валеріївною, схудла на 10 кг. Продовжую працювати з цим фахівцем.
|
|
| |