menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дієтологи Одеси відгуки
ОнисяДата: Четвер, 25.04.2024, 14:50 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дієтологи Одеси відгуки

Порадьте хорошого дієтолога. який реально допомагає худнути.

ДанаДата: Четвер, 25.04.2024, 14:50 | Повідомлення # 2
Рядовий
Раджу звернутися до Кузьмінової Катерини Валеріївни, грамотна дієтологиня, яка спочатку усуває причину, а тільки потім коригує харчування.

Karoline55Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:51 | Повідомлення # 3
Рядовий
За 2 місяці за допомогою Катерини Решетник скинув 15 кг зайвої ваги і стабілізувався на бажаному рівні. Усе прозоро, зрозумілі та докладні інструкції, при виконанні яких результат видно з перших тижнів.

мігера4Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:51 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дуже уважна лікарка Кузьмінова, відповіла на всі мої запитання. Завдяки її програмі я схудла на 5 кг за 1 місяць і не голодувала. Працюємо далі!
Рекомендую! Багато хто знаходить дієти в інтернеті, але інтернет не враховуватиме особливостей організму і хвороби.

АфанасіяДата: Четвер, 25.04.2024, 14:51 | Повідомлення # 5
Сержант
Катерина Валеріївна - одна з небагатьох, фахівець своєї справи. Добра і привітна жінка. Зверталася до неї як до дієтолога. Після здачі аналізів було призначено лікування. І з перших тижнів я побачила результат. Тепер щодня, встаючи на ваги, я подумки їй дякую. Це реально працює.

sleepprincessДата: Четвер, 25.04.2024, 14:51 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я в захваті, я ніколи не зустрічала таких лікарів як Катерина Решетник, вона найкращий нутриціолог міста, я буду її рекомендувати всім, дуже душевна, розмовляє, все чітко пояснює. Чудова як лікар, і як людина теж хороша.

ФранческаДата: Четвер, 25.04.2024, 14:52 | Повідомлення # 7
Рядовий
Дієтолога Кузьмінову мені рекомендував кардіолог після операції. Потрібно було скинути вагу, терміново. Записався на прийом до Катерини Валеріївни, вона відразу до себе прихилила. Порекомендувала за якими показниками аналізів потрібно стежити. Дала план харчування і рекомендації щодо прийому препаратів. Нічого зайвого. Все те, що потрібно. Дуже грамотний фахівець. Мені сподобався. Буду її відвідувати. І, звісно, рекомендуватиму друзям і знайомим.

БосяДата: Четвер, 25.04.2024, 14:52 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я давно намагаюся скинути вагу, спочатку відвідувала Литвинову та Дерев'янка, але їхнє лікування було без результатів. Знайома порекомендувала мені звернутися до Кузьмінової О.В. - це єдиний лікар який допоміг досягти мені бажаних результатів. Рекомендую. дуже грамотний лікар!

ХаяДата: Четвер, 25.04.2024, 14:52 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як можна записатися до Катерини Валеріївни?

ФранческаДата: Четвер, 25.04.2024, 14:53 | Повідомлення # 10
Рядовий
Ось її номер телефону - 0931536900, приймає в клініці Доктор Благо Плюс, також консультує дистанційно.

БарбараДата: Четвер, 25.04.2024, 14:53 | Повідомлення # 11
Рядовий
Як можна проконсультуватися з Катериною Решетник?

Karoline55Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:53 | Повідомлення # 12
Рядовий
Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.

СніжанаДата: Четвер, 25.04.2024, 14:54 | Повідомлення # 13
Сержант
Приємний лікар і грамотний фахівець Катерина Решетник. Доступно роз'яснила похибки в харчуванні, дуже компетентна консультація.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: