menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хороший дієтолог Одеса
АгнесаДата: Четвер, 25.04.2024, 14:34 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хороший дієтолог Одеса

Добрий день! Хто проходив курс схуднення у дієтолога Кузьмінової Катерини Валеріївни, поділіться своїми враженнями і результатами.

holynnaMaryДата: Четвер, 25.04.2024, 14:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
Катерину Валеріївну мені порекомендували подруги, дуже приваблива, чуйна, тактовна лікарка. Особливо сподобається її підхід до вирішення моїх проблем. Мені не просто дали кілька варіантів меню і сказали: «Ну, ви ж розумієте, що вам потрібно схуднути», а ми вибудовували цілий комплекс заходів, що змінюють спосіб життя. У процесі роботи я позбулася багатьох помилок щодо харчової поведінки. За 2 місяці спільної роботи я позбулася 12 кілограмів і це без втрати якості життя, не виснажуючи себе заборонами і не вимотуючи себе в залах. Рекомендую доктора Кузьмінову, як професіонала не тільки в дієтології та нутриціології, а й як хорошого психолога.

ЗемфіраДата: Четвер, 25.04.2024, 14:35 | Повідомлення # 3
Рядовий
Грамотний підхід із сучасними технологіями.  Катерина Валеріївна під час підбору дієти враховувала всі особливості моєї фізіології. Дуже багато залежить від власного настрою і від розташування до дієтолога. Я змогла під керівництвом Катерини Валеріївни повірити в себе і в свої сили. Рекомендую!

kariiine1Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:36 | Повідомлення # 4
Сержант
Катерина Валеріївна не тільки допомогла мені схуднути на 7 кг без шкоди для здоров'я, а й навчила правильно харчуватися. Вона грамотно склала для мене програму харчування, я їла, не голодувала і худла.

LilnasДата: Четвер, 25.04.2024, 14:36 | Повідомлення # 5
Рядовий
До Катерини Валеріївни прийшла за рекомендацією. Моя вага встала і не йшла. Багато що робила сама, але безуспішно. У підсумку, вирішила звернутися до професіонала. Світлана Вікторівна допомогла мені знайти причину моїх невдач і пролікувала їх. Було проведено діагностику, за результатом якої розроблено індивідуальний план харчування. Це те, що мені потрібно. Пішли об'єми, покращився стан шкіри, спала звітність. Найдивовижніше, що мені вдалося відмовитися від солодкого. І було підібрано альтернативи. Рекомендую!

КорнеліяДата: Четвер, 25.04.2024, 14:37 | Повідомлення # 6
Рядовий
Звернулася до Катерини Валеріївни, коли всі мої спроби схуднути зазнали краху, до неї проходила лікування в Інто-Сані в Дерев'янка За 2 місяці я пройшла курс і нарешті змогла дивитися на своє відображення в дзеркалі. Дуже сподобався індивідуальний підхід. Були, звісно, обмеження, але враховувалися мої смакові вподобання, що для мене було важливо. І все пройшло для мене з найменшим опором. Я привела себе у форму, була сповнена енергії і повернулася до активного способу життя.

Yanochka15Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:37 | Повідомлення # 7
Рядовий
Сама давно вже борюся із зайвою вагою, багато всього пробувала, не буду зараз про це. Хотіла сказати, що, звернувшись до фахівця, дізналася багато особливостей і нюансів про свій організм. Тепер дотримуюся порад і дієт, складених Катериною Валеріївною, і поспішаю поділитися радістю, що вага почала потихеньку йти. Я мрію стати стрункою красунею, ну або хоча б зайве прибрати, думаю, що ми на вірному шляху.

КсеніяДата: Четвер, 25.04.2024, 14:38 | Повідомлення # 8
Рядовий
Скільки коштує курс і що в нього входить?

kariiine1Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:38 | Повідомлення # 9
Сержант
Курс розрахований на 2 місяці.  У нього входить - первинна консультації з готовими аналізами - 3000 грн, це - консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні; та заключна консультація по закріпленню отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, у неї входить:
консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.

ДаміраДата: Четвер, 25.04.2024, 14:38 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як я можу зв'язатися з лікаркою Кузьміновою?

КорнеліяДата: Четвер, 25.04.2024, 14:38 | Повідомлення # 11
Рядовий
0931536900 - це особистий номер Катерини Валеріївни.

ЛіДата: Четвер, 25.04.2024, 14:40 | Повідомлення # 12
Рядовий
Чудовий лікар, індивідуальний підхід, дуже конкретно і дохідливо дає інформацію, скрупульозна оцінка всіх аналізів, підбір продуктів і нутрієнтів. Рекомендує!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: