Найкращий дієтолог Одеса
|
|
Джина | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:29 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий дієтолог Одеса
У мене виразка 12-палої кишки і я не можу сидіти на звичайних дієтах, підкажіть дієтолога або нутриціолога, який зможе мені правильно з урахуванням моєї хвороби скласти дієту та допомогти скинути вагу.
|
|
| |
лея | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:29 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна Кузьмінова - чудовий лікар! Радий, що потрапила саме до неї! Допомогла розібратися з проблемами ЖКГ і скинути зайву вагу. Життя заграло новими барвами. Рекомендую, дійсно класний фахівець!
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:29 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Проходила курс схуднення у Катерини Валеріївни і залишилася дуже задоволена, грамотно підібрана дієта з урахуванням моїх медичних показників, не тільки знизила вагу, а й налагодила травлення, знизився холестерин і багато показників, які були підвищені, прийшли в норму. Дуже рекомендую.
|
|
| |
Sashaaaa | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:30 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна - справжній професіонал своєї справи! Вона терпляче вислухає скарги, призначить обстеження, щоб з'ясувати причину. Лікування призначає після вивчення аналізів. За курс лікування в неї я змогла схуднути на 9 кг. Увійшли в норму гормони і глюкоза. Я рекомендую всім цього лікаря з великої літери.
|
|
| |
Устинья | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:30 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Багато чула хорошого про нутриціолога Решетник, після відвідування була приємно здивована тим, що моя проблема, яка хвилювала мене так довго, виявляється так легко вирішується! Зовсім скоро я побачила позитивний результат. Компетентний, тактовний лікар! Дуже рада, що прислухалася до порад знайомих і прийшла саме до неї. Однозначно раджу!
|
|
| |
Альфіра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:30 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моя історія така: 3 роки намагалася скинути вагу, була у Дерев'янка і Литвинової - скинула лише 5 кг за 3 місяці, а за місяць погладшала на 7 кг - методика була некоректною! Коли я потрапила до рук Катерини Валеріївни, я одразу зрозуміла, що буде результат хороший! Вона спочатку провела повне обстеження мого здоров'я, а тільки потім почала при мені при мені складати дієту, враховуючи всі мої смакові вподобання І вже через місяць я почала помічати непогані результати. Я була в шаленому захваті!
|
|
| |
Даша | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:31 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Кілька років не могла прибрати зайву вагу. Звернулася до Решетник, лікаря-нутриціолога. Пройшла обстеження за результатами якого Катерина Володимирівна дала чіткі рекомендації, склала раціон харчування. Дотримуючись усіх призначень мій результат за перший тиждень мінус три кілограми! Усім, у кого є проблеми зі шлунково-кишковим трактом, харчуванням або зайвою вагою, дуже рекомендую звертатися до цього чудового професіонала!
|
|
| |
Епістима | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:31 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Катерина Володимирівна Решетник - дуже чуйна й уважна людина, грамотний і висококваліфікований фахівець, який дбайливо й делікатно ставиться до своїх пацієнтів, даючи корисні поради та проводячи ефективний курс лікування. До неї зверталася до Дерев'янка в Інто-Сану, бажаного результату не було досягнуто, а навпаки, я почала набирати у вазі.
|
|
| |
Arina | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:31 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Подобається підхід доктора Кузьмінової, вона спочатку знаходить причину надмірної ваги, проліковує, а тільки потім будує схему правильного харчування з необхідних організму продуктів і ваших уподобань. На відміну від Степанюк і Самойленко, які просто садять на дієти.
|
|
| |
Алекса | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:32 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть контактні дані доктора Кузьмінової і як проходить курс?
|
|
| |
Альфіра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:32 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0931536900 , так само Катерина Валеріївна консультує онлайн. Лікування відбувається за спеціальною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною і дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати Потім відбувається консультація, де відбувається розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.
Нутриціолог Решетник Катерина Володимирівна, консультує онлайн, телефон 0636093278 WhatsApp, телеграм, вайбер.
|
|
| |
Ніна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:34 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Проходила курс у Катерини Валеріївни, зменшила свою вагу на 12 кг як ми і планували. Рекомендую!
|
|
| |