Катерина Кузьмінова дієтолог відгуки
|
|
Кіма | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:19 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Катерина Кузьмінова дієтолог відгуки Дівчатка, порекомендуйте хорошого дієтолога, який реально може допомогти скинути зайві кілограми, бажано на особистому досвіді й недалеко від Таїрова.
|
|
| |
Апрелія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:19 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вам потрібно звернутися до Кузьмінової Катерини, мені вона допомогла скинути 10 кг за 2 місяці. Сміливо можу рекомендувати цього дієтолога!
|
|
| |
Цецилій | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:21 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені дуже допомогла схуднути саме дієтологиня Кузьмінова. Безумовно, сама б я таких вражаючих результатів нізащо б не досягла. Вона супер-майстер. Підібрала мені правильний раціон, розповіла, яких продуктів потрібно побоюватися, а що взагалі їсти не можна. Дуже класно) у підсумку під її наглядом я схудла дуже помітно, за 2 місяці скинула п'ятнадцять кілограмів. Особливо класно, що дієта була не сувора, я не голодувала, але худла, та й шкоди здоров'ю не завдала. Просто супер!
|
|
| |
Мавра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відмінний фахівець Кузьмінова Катерина, допомогла розібратися з моїми харчовими шкідливими звичками. Також перед тим, як консультувати по харчуванню, просить здати аналізи, і вже спираючись на результати, дає рекомендації по раціону, а не діє виключно за типовими і побитими порадами з Інтернету. Рекомендую!
|
|
| |
Софія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:22 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Розкажіть як проходить курс і вартість, номер телефону Катерини Кузьмінової
|
|
| |
Апрелія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:23 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вартість первинної консультації з готовими аналізами - 3000 грн, до неї входить: консультація; розбір аналізів (готових); призначення лікування; складання меню на місяць; план тренувань; література з рецептами правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні та консультація щодо закріплення отриманих знань ЗСЖ - 2000 грн, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації. Кузьмінова Катерина Валеріївна - 0931536900
|
|
| |
Чеслава | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:23 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Катерина Валеріївна чудовий фахівець своєї справи! Вона дала мені «чарівний пендаль» для досягнення своїх цілей. Таких фахівців мало.
|
|
| |
Віола | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:23 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже хороший фахівець Кузьмінова О.В., все як я хотіла. Допомогла нарешті вибратися з ями вічних переїдань і дієт, за перший тиждень вже є результат! Рекомендую!
|
|
| |
Флоріана | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:23 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже задоволена консультацією у Катерини Валеріївни, вона була розумною. Доктор Кузьмінова роз'яснила принципи харчування відповідно до мого хронічного захворювання, дала корисні поради з нутриціології, поради щодо способу життя. Я отримаю приблизний план і раціон харчування, що дуже важливо, коли починаєш новий для себе напрямок зі стабілізації здоров'я. Думаю в мене все вийде і вам рекомендую!
|
|
| |
Хлоя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:24 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, де приймає Катерина Валеріївна?
|
|
| |
Мавра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:24 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Кузьмінова Катерина Валеріївна приймає в клініці Доктор Благо Плюс, вулиця Дмитра Донського 2а/7.
|
|
| |
Злата | Дата: Четвер, 25.04.2024, 14:19 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Нарешті домоглася своєї мети - скинула 15 кг і тільки завдяки Катерині Валеріївні. рекомендую!
|
|
| |