menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Решетник Катерина Володимирівна Одеса відгуки
ЕстельДата: Четвер, 25.04.2024, 13:03 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Решетник Катерина Володимирівна Одеса відгуки

Мені потрібен грамотний нутриціолог для підбору правильної системи харчування, радять Решетник Є.В., якщо ви консультувалися з цим фахівцем залиште свій відгук.

ЄвангелінаДата: Четвер, 25.04.2024, 13:04 | Повідомлення # 2
Рядовий
Мені сподобалося працювати з Катериною. Відповіла на всі запитання. Склала індивідуальне меню і рекомендації, які допомагають. Рекомендую!

ЕлізаДата: Четвер, 25.04.2024, 13:04 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мій запит був - корисне збалансоване меню і позбавлення від цукрової залежності. Катерина дуже уважно поставилася до поставленого мною завдання. Детально обговорили і склали меню з урахуванням усіх побажань. Дуже сподобалося, що в раціоні Катерина вказала не тільки страви, склад, а й рецепти.

ЛінараДата: Четвер, 25.04.2024, 13:04 | Повідомлення # 4
Рядовий
Хочеться відзначити високий професійний рівень, уважне ставлення, індивідуальний підхід. Високо цінуємо консультації з нутриціології, складання індивідуального плану харчування, регулювання навантажень, мотивацію. Від душі рекомендуємо Катерину, як висококласного фахівця.

Talia66Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:04 | Повідомлення # 5
Сержант
Катерина давала чудові поради щодо харчування, здоров'я, догляду за собою. Я стала більш усвідомлено ставитися до того, що я їм, скільки я їм і коли. Тепер у мене в голові є система як правильно харчуватися без насильства над собою.

ValentineДата: Четвер, 25.04.2024, 13:07 | Повідомлення # 6
Рядовий
Основна мета, яку я перед собою ставила - виробити звичку правильно і регулярно харчуватися. З моїм завантажений графіком це практично було не реально. Катерина допомогла мені сформувати зручний графік харчування, розібрала основні помилки, урізноманітнила моє меню, і найголовніше допомогла виключити з раціону шкідливі продукти, замінивши їх кориснішими аналогами.

Глафіра456Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:08 | Повідомлення # 7
Рядовий
Катерина дала необхідні рекомендації по дробовому харчуванню, яке мене цікавило, відчувається, що розбирається у своїй справі! Можу сміливо рекомендувати!

ШакіраДата: Четвер, 25.04.2024, 13:11 | Повідомлення # 8
Рядовий
Скажіть, будь ласка, як консультує Катерина онлайн чи можна під час зустрічі?  Яка вартість першої консультації?

ValentineДата: Четвер, 25.04.2024, 13:11 | Повідомлення # 9
Рядовий
Катерина консультує тільки онлайн, Вартість консультації - 1000 грн.

kariiine1Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:13 | Повідомлення # 10
Сержант
Дайте, будь ласка, номер для консультації?

Talia66Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:13 | Повідомлення # 11
Сержант
Тримайте - 0636093278, також можете проконсультуватися через WhatsApp, вайбер, телеграм.

Ariel888Дата: Четвер, 25.04.2024, 13:13 | Повідомлення # 12
Рядовий
Приємний у всіх відношеннях фахівець. За результатами аналізів з Катериною обговорили напрямок роботи щодо усунення дефіцитів і коригування харчування. Рухаємося далі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: