Решетник Катерина Одеса відгуки
|
|
Lilnas | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:23 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Решетник Катерина Одеса відгуки
Я спортсмен, шукаю нутриціолога для складання плану харчування з урахуванням фізичних навантажень, рекомендують звернутися до Решетник Катерини, що можете сказати про цього фахівця?
|
|
| |
Олівер | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:24 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже задоволений роботою Катерини. Отримав відповіді на всі запитання. Тепер є розуміння, як харчуватися для приросту сухої м'язової маси. Отримав індивідуальний план харчування на 2 тижні з рецептами. Рекомендую Катерину, як професіонала!
|
|
| |
olesya7tkach | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:24 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Крім того, що Катерина допомогла розібратися із застосуванням вітамінів, вона прописала систему харчування, зважаючи на мої етичні та смакові вподобання, інформацію надано в зручному вигляді, з рекомендаціями. Раджу!
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:25 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ввічливий, підтримуючий фахівець. Мені якраз хотілося не дієти, а навчитися складати здоровий раціон: не гвалтуючи себе «правильними» продуктами, які я не люблю, і не відмовляючись від улюбленців, але дотримуватися балансу, дотримуючись певних принципів. -4 кг за місяць у повному психологічному комфорті стосовно їжі. Рекомендую!
|
|
| |
Olenka2 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:25 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Катерина хороший фахівець. Після консультації з нею, мама переглянула свої вподобання в їжі, тепер харчуємося правильно.
|
|
| |
Tsvetana | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У Катерини виходить складати дуже крутий супровід по харчуванню, і меню, з найкращими результатами!
|
|
| |
Симон | Дата: Четвер, 25.04.2024, 12:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже грамотно і доступно пояснює, дає чіткі рекомендації щодо правильного харчування. Склала прикольне меню, і підігнала його під мій ритм життя, пояснила що і чим я можу замінити, якщо не встигаю поїсти. рекомендую!
|
|
| |
serafima05 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 12:47 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Розкажіть, як усе відбувається і вартість?
|
|
| |
Olenka2 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 12:48 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Вступна консультація - 1000 грн, тут збір анамнезу і призначення подальшої діагностики, консультація з поточних питань і попереднє складання схеми лікування. Наступна консультація - 1500 грн. Вона включає в себе вивчення результатів діагностик, складання схеми лікування на місяць. Якщо людині необхідний зворотний зв'язок, то ми можемо через будь-який месенджер обговорити поточні питання за цією схемою. У середньому це відбувається через тижні 2 від початку застосування схеми. Вартість - 1000 грн. Повторна діагностика для розуміння динаміки і зміни схеми лікування - 1000 грн.
|
|
| |
Звягінцева | Дата: Четвер, 25.04.2024, 12:49 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Може є телефон для зв'язку з нутриціологом Катериною?
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Четвер, 25.04.2024, 12:49 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Звісно є - 0636093278, також можна зв'язатися і через месенджери вайбер, телеграм, ватсап.
|
|
| |
Федора | Дата: Четвер, 25.04.2024, 12:49 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Катерина - це людина, яка змінила моє життя. Прекрасний фахівець, дуже грамотно, смачно, а головне без голоду підібрала мені харчування.
|
|
| |