menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Катерина Валеріївна Кузьмінова Одеса відгуки
ПарижанкаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Катерина Валеріївна Кузьмінова Одеса відгуки

Порадьте, будь ласка, хорошого дієтолога. У мене проблема як у більшості: мені необхідно знизити вагу. Багато чула про Кузьмінову Катерину Валеріївну, що можете сказати про цього лікаря? Комусь вона допомогла знизити вагу й закріпити результат.

АлевтинаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я дуже задоволена тим, що без голодувань і зайвих навантажень моя вага поступово знижується. Рекомендую всім не морочити собі голову різними дієтами, а звертатися до Катерини Валеріївни.

ГердаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 3
Рядовий
Залишилася дуже задоволена системою схуднення Катерини Валеріївни. Дуже грамотна, фахівець у своїй галузі. Відповіла на всі запитання, що цікавлять. Вийшло схуднути й утримати вагу. Рекомендую на всі 100%.

МордашкаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
З віком стала набирати вагу. Пробувала різні дієти, зверталася до різних лікарів, але безрезультатно. Завдяки Катерині Валеріївні та складеній нею дієті я за 2 місяці позбулася 13 кг і продовжую худнути.

СлавяночкаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:16 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернулася до Катерини Кузьмінової для того, щоб скинути вагу без заборон і тренувань. Вага йде добре. План харчування, запропонований Катериною, поламав усі мої колишні установки, м'яко, ненав'язливо, але водночас наполегливо переводячи мене в режим правильного харчування. Немає постійного відчуття голоду, яке мучило мене під час колишніх дієт, навпаки, я відчуваю комфорт і легкість, і, головне, задоволення від досягнення своїх цілей.

ДанутаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:16 | Повідомлення # 6
Рядовий
Також зверталася до Катерини Валеріївни з приводу набору ваги. Фахівчиня грамотно провела консультацію, склала план харчування й озвучила перспективи надалі. Завдяки їй я не тільки стала краще виглядати, а й відчувати себе.

ЕльгаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:16 | Повідомлення # 7
Сержант
Дівчатка, ось що я вам скажу, мені шалено сподобалося працювати з Катериною Кузьміновою. Її план харчування дуже сильно допоміг мені, за короткий термін я змогла домогтися гарного результату і вам рекомендую, впевнена, вона вам допоможе.

ІсідораДата: Четвер, 25.04.2024, 02:16 | Повідомлення # 8
Рядовий
Розкажіть докладніше про систему схуднення у Катерини Валеріївни.

СлавяночкаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 9
Рядовий
Лікування відбувається за спеціальною схемою. Перед консультацією зв'язуйтеся з Катериною Валеріївною та дізнаєтеся, які аналізи потрібно здати Потім відбувається консультація, де відбувається розбір аналізів; призначення лікування; план харчування на місяць; план тренувань; рецепти правильного харчування; рекомендації для правильного способу життя; контроль динаміки раз на два тижні. І консультація щодо закріплення отриманих результатів і знань, до неї входить: консультація; план харчування на два тижні; рекомендації.

ВладленаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 10
Сержант
За допомогою її плану харчування я змогла без зривів побачити перші результати в короткі терміни. Результат був уже після місяця занять.

ШураДата: Четвер, 25.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 11
Сержант
Катерина мені допомогла за 2 місяці скинути 12 кг без будь-яких виснажливих фізичних тренувань і дієт. Працювала з нею за програмою харчування, яка тривала 2 місяці, що дало мені змогу змінитися до незрівнянності.

ЛюсьенаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 12
Рядовий
Залиште контакти Катерини Кузьмінової.

МордашкаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 13
Рядовий
Тримайте -0931536900 і обов'язково звертайтеся. З Катериною Валеріївною худнути легко!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: