menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Катерина Валеріївна Кузьмінова відгуки
bulochka24Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:10 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Катерина Валеріївна Кузьмінова відгуки

Добрий вечір! Викликає цікавість дієтолог Кузьмінова Катерина Валеріївна. Яку інформацію про неї можете надати? Чи змогли ви з її допомогою схуднути? Чи варто користуватися її послугами?

irenochkaaaДата: Четвер, 25.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 2
Рядовий
Катерина Кузьмінова - чудовий фахівець! За 3 тижні -6кг, харчуюся за її рекомендаціями, ніколи б не подумала, що полюблю овочі в такій кількості! Допомагає не тільки щодо харчування, а й психологічно. Загалом, дуже рекомендую звертатися до неї тим, хто хоче скинути зайві кілограми.

АльміраДата: Четвер, 25.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 3
Рядовий
Катерина Валеріївна допомогла мені позбутися 11 кг за 3 місяці. Допомогла з розбором аналізів і з усіма моїми ендокринними проблемами, склала раціон і взагалі змінила моє ставлення до харчування і до себе.

KanekiKennДата: Четвер, 25.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 4
Рядовий
Прекрасна дієтологиня, все доступно пояснює і реально допомагає худнути. Рекомендую!

bigmomДата: Четвер, 25.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 5
Рядовий
Комфортна у спілкуванні людина і хороший фахівець, що підтверджується результатом за тиждень: -4кг. Раджу до неї звернутися, впевнена вона вам допоможе.

hloya88Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 6
Сержант
Робота з Катериною Валеріївною відкрила мені новий світ системи харчування. Всі інструкції зрозумілі, здійсненні. Я скинула вагу і стала харчуватися інакше, не голодуючи як раніше. Дуже задоволена і раджу всім!

RomaNenkoДата: Четвер, 25.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 7
Рядовий
Вдячний Катерині за допомогу і задоволений результатом. Допомогла подолати постійний голод і скоротити кількість прийомів їжі. У тому числі без зусиль відмовився від солодощів, які раніше їв у запаморочливих кількостях. Мої найкращі рекомендації, грамотний дієтолог.

valerriiaДата: Четвер, 25.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 8
Рядовий
Катерина Валеріївна підкоригувала мені харчування так, що я без мук і відчуття голоду почав потихеньку скидати вагу. За три тижні 5 кг. Дала поради виходячи з моїх медичних показань. Рекомендую.

ДашаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 9
Сержант
Відмінний фахівець! Правильно підібрала індивідуальну систему харчування з урахуванням моїх побажань. За тиждень я схудла на 1,5 кг без дієт! Продовжуємо грамотно йти до намічених цілей і вам раджу худнути з Катериною Валеріївною!

daneliaaaДата: Четвер, 25.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 10
Рядовий
Катерина Валеріївна на основі моїх аналізів допомогла мені впоратися з проблемами шлунково-кишкового тракту, навчила основам правильного харчування і вирішити проблеми травлення без застосування препаратів, після цього моя вага почала знижуватися.

Parksons25Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 11
Рядовий
Форумчани, розкажіть як можна зв'язатися з дієтологом Катериною Валеріївною?

bigmomДата: Четвер, 25.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 12
Рядовий
З Катериною Валеріївною можете зв'язатися або проконсультуватися онлайн за номером телефону - 0931536900.

МанькаДата: Четвер, 25.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 13
Рядовий
Катерина Кузьмінова чудовий фахівець своєї справи! Програма, яку вона склала для мене, допомогла налагодити обмін речовин і ефективно знизити вагу. Мінус 6 кіло за 2 місяці, жирові відкладення зникли саме там, де потрібно: на талії, стегнах і в області колін. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: