Гінеколог Одеса Черемушки
|
|
Асія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:03 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Черемушки
Гінеколог у жіночій консультації поставив мені діагноз безпліддя. Хочу додатково проконсультуватися з кваліфікованим фахівцем про підтвердження діагнозу і можливе лікування. Підкажіть до якого гінеколога краще звернутися?
|
|
| |
Люсьена | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ходила до Лихачової Лариси Євгенівни обстежитися, а потім і лікувалася від безпліддя. Найголовніше, що є результат, який уже на всю агукає і посміхається. Я щаслива і шалено вдячна Ларисі Євгенівні. Виправдала мої найпотаємніші надії. Так що лікар вийшов для мене незамінним. Дуже задоволена.
|
|
| |
Аза | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:03 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після важкої хвороби діагностував безпліддя. Щоб вилікуватися, порадили звернутися до Лихачової Л..Є.. Вона - чудовий фахівець, призначила мені необхідні процедури. Курс лікування був довгим, але ефективним. Коли останні аналізи підтвердили, що я можу мати дітей, моїй радості не було меж. Рекомендую!
|
|
| |
Аміра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лікувала безпліддя у Лариси Євгенівни, після безуспішного довгострокового лікування у Кожухар А.В. Чесно кажучи, на позитивний результат особливо не розраховувала. Довелося проходити масу процедур, пити таблетки. За час лікування здала величезну кількість аналізів. Намучилася. Але найголовніше, що це дало позитивний результат. Тепер я мама здорового малятка, якому вже 3 місяці.
|
|
| |
Владлена | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:05 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Півроку тому діагностували безпліддя, я була в дуже засмучених почуттях, чоловік умовив не опускати руки і спробувати подолати проблему. Подруга порадила лікарку, у якої сама успішно лікувалася - Лихачову Ларису Євгенівну. Їй вдалося вилікувати безпліддя, хоч і було важко, ми все-таки впоралися. Тепер у нас нарешті буде довгоочікуваний малюк.
|
|
| |
Ельга | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:05 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже довго не могли з чоловіком завести дитину, звернулися до Міщенко О.А. по допомогу. Вона призначала нам потрібне обстеження, прописала лікування, через півроку я завагітніла. Лікар від бога просто!
|
|
| |
Флора | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:05 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тривалий час не могла завагітніти, тому пішла на прийом до Міщенко Ольги, за рекомендацією. Вона уважно мене вислухала, призначила аналізи та дослідження, завдяки чому було виявлено кісту, яку лікарка Морозова О.В. знайти не змогла. Можу рекомендувати фахівця, я дуже задоволена!
|
|
| |
Сніжана | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:05 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна записатися на прийом до Лариси Євгенівни?
|
|
| |
Ельга | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:06 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - адміністратор клініки Лікаріум.
|
|
| |
Настя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:06 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна записатися до Міщенко О.О?
|
|
| |
Владлена | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:06 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Також саме телефонуйте в Лікаріум, Ольга Опанасівна там приймає.
|
|
| |
Розмари | Дата: Четвер, 25.04.2024, 02:07 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна Міщенко - грамотний лікар. Вона індивідуально підходить до пацієнта під час роботи з ним. Мені сподобалося все. Рекомендую!
|
|
| |