menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Одеса Київський район
ХанаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Одеса Київський район

Підкажіть до якого гінеколога краще ставати на облік у зв'язку з вагітністю, бажано в Київському районі?

НораДата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я можу порадити Лихачову Ларису Євгенівну - дуже хороший лікар. Стою на обліку з четвертого тижня. На початковому терміні був ризик викидня, завдяки Ларисі Євгенівні, все обійшлося. Також була нестача кальцію, вона моментально визначила, в чому справа. Чуйна й уважна людина. Дуже вдячна за допомогу. Малюк розвивається чудово.  Рекомендую!

МордашкаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Відмінний професіонал Міщенко О.А!  У мене вагітність протікала проблематично, лежала на збереженні, спасибі лікарю, зберегла мені моє щастя! Лікар чітко визначає, що потрібно робити, в якій послідовності.  Якщо труднощі під час вагітності, звертайтеся до Ольги Опанасівни, вона допоможе.

КсюхаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 4
Рядовий
Лихачова Л.Є. - чудовий лікар. Вона професіонал у своїй діяльності. Під час вагітності мала серйозні проблеми - це єдина лікарка, яка відразу визначила мою проблему і призначила потрібне лікування.  Раджу!

КлавуняДата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 5
Рядовий
Спостерігалася у Лихачової протягом усієї вагітності, оскільки саме вона допомогла мені завагітніти. Були проблеми інтимні, які успішно були вилікувані. Зараз проходжу післяпологове відновлення. Лікаря рекомендую. Досвідчена жінка.

ЕльміраДата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 6
Рядовий
Спостерігаю свою другу проблемну вагітність у гінеколога Ліхачової Л.Є. Потрапила до неї абсолютно випадково за порадою знайомого лікаря. Зараз на сьомому місяці, вже пережили загрозу викидня і стрибки тиску, нирки болять після солоного. Сподіваюся на благополучні пологи!  Раджу хороший фахівець!

МаріДата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 7
Сержант
Спостерігалася всю вагітність у Міщенко Ольги. Дуже грамотна і позитивна лікарка, відповідає на всі запитання. Призначення за принципом - нічого зайвого, тільки необхідне. Психологічно дуже комфортно спілкуватися, що дуже важливо в тривалому процесі вагітності. Усім рекомендую.

ПавлинаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як можна зв'язатися з Ларисою Лихачовою або Ольгою Міщенко?

КсюхаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 9
Рядовий
Телефонуйте адміністратору клініки і записуйтеся на прийом: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

КіттіДата: Четвер, 25.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 10
Рядовий
Де клініка розташована?

НораДата: Четвер, 25.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 11
Рядовий
На Французькому бульварі 60, клініка «Лікаріум».

ОдеситочкаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 12
Рядовий
Міщенко Ольга - лікарка від Бога. Таких лікарів зараз практично одиниці. Добра, товариська, уважна. Професіонал із великої літери.  Я дуже рада, що придбала такого хорошого гінеколога.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: