Гінеколог Одеса Київський район
|
|
Хана | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Київський район
Підкажіть до якого гінеколога краще ставати на облік у зв'язку з вагітністю, бажано в Київському районі?
|
|
| |
Нора | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я можу порадити Лихачову Ларису Євгенівну - дуже хороший лікар. Стою на обліку з четвертого тижня. На початковому терміні був ризик викидня, завдяки Ларисі Євгенівні, все обійшлося. Також була нестача кальцію, вона моментально визначила, в чому справа. Чуйна й уважна людина. Дуже вдячна за допомогу. Малюк розвивається чудово. Рекомендую!
|
|
| |
Мордашка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Відмінний професіонал Міщенко О.А! У мене вагітність протікала проблематично, лежала на збереженні, спасибі лікарю, зберегла мені моє щастя! Лікар чітко визначає, що потрібно робити, в якій послідовності. Якщо труднощі під час вагітності, звертайтеся до Ольги Опанасівни, вона допоможе.
|
|
| |
Ксюха | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лихачова Л.Є. - чудовий лікар. Вона професіонал у своїй діяльності. Під час вагітності мала серйозні проблеми - це єдина лікарка, яка відразу визначила мою проблему і призначила потрібне лікування. Раджу!
|
|
| |
Клавуня | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Спостерігалася у Лихачової протягом усієї вагітності, оскільки саме вона допомогла мені завагітніти. Були проблеми інтимні, які успішно були вилікувані. Зараз проходжу післяпологове відновлення. Лікаря рекомендую. Досвідчена жінка.
|
|
| |
Ельміра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Спостерігаю свою другу проблемну вагітність у гінеколога Ліхачової Л.Є. Потрапила до неї абсолютно випадково за порадою знайомого лікаря. Зараз на сьомому місяці, вже пережили загрозу викидня і стрибки тиску, нирки болять після солоного. Сподіваюся на благополучні пологи! Раджу хороший фахівець!
|
|
| |
Марі | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Спостерігалася всю вагітність у Міщенко Ольги. Дуже грамотна і позитивна лікарка, відповідає на всі запитання. Призначення за принципом - нічого зайвого, тільки необхідне. Психологічно дуже комфортно спілкуватися, що дуже важливо в тривалому процесі вагітності. Усім рекомендую.
|
|
| |
Павлина | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна зв'язатися з Ларисою Лихачовою або Ольгою Міщенко?
|
|
| |
Ксюха | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Телефонуйте адміністратору клініки і записуйтеся на прийом: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Кітті | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Де клініка розташована?
|
|
| |
Нора | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| На Французькому бульварі 60, клініка «Лікаріум».
|
|
| |
Одеситочка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Міщенко Ольга - лікарка від Бога. Таких лікарів зараз практично одиниці. Добра, товариська, уважна. Професіонал із великої літери. Я дуже рада, що придбала такого хорошого гінеколога.
|
|
| |