Найкращий гінеколог Одеса
|
|
Яна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог Одеса
У мене дикі болі внизу живота і порушення менструального циклу, лікувалася у дільничного гінеколога безрезультатно. Підкажіть грамотного гінеколога, до якого можна звернутися з цією проблемою?
|
|
| |
Воронесса | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Почалися проблеми з місячними, обстеження показало, що потрібна гормональна терапія. Спостерігалася у Лихачової Лариси Євгенівни, хороший і грамотний фахівець. Швидко призначила лікування і розповіла, що потрібно робити. Рекомендую!!!
|
|
| |
Матильда | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| По допомогу звернулася кілька місяців тому. На даний момент все, що мене турбувало, а саме порушення ПМС, кануло в небуття, і я вважаю, що це повністю заслуга Міщенко Ольги Опанасівни і правильно призначеного лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Гелла | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Замучили порушення менструального циклу. До цього пила різні таблетки для нормалізації, допомагало на місяць-два і заново - то раніше місячні прийдуть, то сильна затримка. Порекомендували звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, зробила УЗД, здала різні аналізи. Але все це допомогло з'ясувати причину і знайти правильне лікування. Тепер ось дуже задоволена! Місячні день у день, хоч годинник за ними звіряй! Сподіваюся, все так і буде. Але якщо що, знаю до якого лікаря звернутися!
|
|
| |
Сусанна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Порушився менструальний цикл, причому лише на третій місяць я зрозуміла, що дійсно щось не так. Подруга порадила поїхати до Лариси Євгенівни. Вона виявилася хорошим професіоналом, який швидко докопався до джерела проблеми. Призначене лікування досить швидко допомогло, і я продовжила жити колишнім життям. Рекомендую!
|
|
| |
Прася | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Порушився менструальний цикл, треба було лікувати. Знайома порадила записатися на прийом до Лихачової Лариси. Приємна жінка, здатна швидко розібратися в корені проблеми, загалом видно, що лікар чудовий. Після огляду вона відправила мене на необхідні аналізи. На основі результатів призначила препарати, які допомогли вирівняти цикл. Він нормалізувався вже через півтора місяця.
|
|
| |
Ксюха2 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Три місяці не було місячних, тести показували, що не вагітна. Прийшла на огляд до Міщенко О.О.. Виявилося, стався збій через прийняті таблетки. Ольга Опанасівна порадила змінити препарат і підібрала аналог. Почала пити вже наступного дня, через два тижні прийшли місячні, цикл нормалізувався. Рекомендую!
|
|
| |
Ядвіга | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як можна записатися до Лариси Євгенівни або Ольги Опанасівни на прийом?
|
|
| |
Гелла | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - администратор клиники Наталья.
|
|
| |
Ніна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як називається клініка і де вона розташована?
|
|
| |
Прася | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Це клініка «Лікаріум», розташована на Французькому бульварі 60, вхід із Цегельного провулка.
|
|
| |
Естель | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Звернулася до Міщенко О.А., оскільки мені її порекомендували. Чудовий гінеколог, компетентний. Призначила мені дійсно ефективне лікування. Все відмінно, таким лікарям можна сміливо довіряти.
|
|
| |