menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий гінеколог Одеса
ЯнаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий гінеколог Одеса

У мене дикі болі внизу живота і порушення менструального циклу, лікувалася у дільничного гінеколога безрезультатно. Підкажіть грамотного гінеколога, до якого можна звернутися з цією проблемою?

ВоронессаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 2
Рядовий
Почалися проблеми з місячними, обстеження показало, що потрібна гормональна терапія. Спостерігалася у Лихачової Лариси Євгенівни, хороший і грамотний фахівець. Швидко призначила лікування і розповіла, що потрібно робити.  Рекомендую!!!

МатильдаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 3
Рядовий
По допомогу звернулася кілька місяців тому. На даний момент все, що мене турбувало, а саме порушення ПМС, кануло в небуття, і я вважаю, що це повністю заслуга Міщенко Ольги Опанасівни і правильно призначеного лікування. Рекомендую!

ГеллаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 4
Рядовий
Замучили порушення менструального циклу. До цього пила різні таблетки для нормалізації, допомагало на місяць-два і заново - то раніше місячні прийдуть, то сильна затримка. Порекомендували звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, зробила УЗД, здала різні аналізи. Але все це допомогло з'ясувати причину і знайти правильне лікування. Тепер ось дуже задоволена! Місячні день у день, хоч годинник за ними звіряй! Сподіваюся, все так і буде. Але якщо що, знаю до якого лікаря звернутися!

СусаннаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 5
Рядовий
Порушився менструальний цикл, причому лише на третій місяць я зрозуміла, що дійсно щось не так. Подруга порадила поїхати до Лариси Євгенівни. Вона виявилася хорошим професіоналом, який швидко докопався до джерела проблеми. Призначене лікування досить швидко допомогло, і я продовжила жити колишнім життям. Рекомендую!

ПрасяДата: Четвер, 25.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 6
Рядовий
Порушився менструальний цикл, треба було лікувати. Знайома порадила записатися на прийом до Лихачової Лариси. Приємна жінка, здатна швидко розібратися в корені проблеми, загалом видно, що лікар чудовий. Після огляду вона відправила мене на необхідні аналізи. На основі результатів призначила препарати, які допомогли вирівняти цикл. Він нормалізувався вже через півтора місяця.

Ксюха2Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 7
Рядовий
Три місяці не було місячних, тести показували, що не вагітна.  Прийшла на огляд до Міщенко О.О.. Виявилося, стався збій через прийняті таблетки. Ольга Опанасівна порадила змінити препарат і підібрала аналог. Почала пити вже наступного дня, через два тижні прийшли місячні, цикл нормалізувався. Рекомендую!

ЯдвігаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 8
Рядовий
Як можна записатися до Лариси Євгенівни або Ольги Опанасівни на прийом?

ГеллаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 9
Рядовий
094-917-34-22, 709-34-22,  094-917-34-88, 709-34-88 - администратор клиники Наталья.

НінаДата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 10
Сержант
Як називається клініка і де вона розташована?

ПрасяДата: Четвер, 25.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 11
Рядовий
Це клініка «Лікаріум», розташована на Французькому бульварі 60, вхід із Цегельного провулка.

ЕстельДата: Четвер, 25.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 12
Сержант
Звернулася до Міщенко О.А., оскільки мені її порекомендували. Чудовий гінеколог, компетентний. Призначила мені дійсно ефективне лікування. Все відмінно, таким лікарям можна сміливо довіряти.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: