Найкращий гінеколог Одеси
|
|
Ванесса | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог Одеси
Довгий час не можу завагітніти, проходила лікування у багатьох лікарів безуспішно. Підкажіть, який гінеколог може мені допомогти?
|
|
| |
Аріель | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Раджу звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни - чудовий лікар! Дуже уважна, грамотний фахівець, людяна! Результат її лікування - поява у мене довгоочікуваного малюка!
|
|
| |
Декабрина | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - лікарка від Бога. Таке відчуття, що вона особисто зацікавлена в тому, щоб у кожної пацієнтки народився здоровий малюк! Мені вона дуже допомогла. Разом із нею я готувалася до вагітності з усією відповідальністю, а потім і спостерігалася в неї, суворо дотримуючись усіх її рекомендацій. І в мене вийшло! Лікарку, безперечно, рекомендую.
|
|
| |
Сома | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:41 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Потрапила до Лариси Євгенівни, коли вже зовсім зневірилася завагітніти. Лікувалася кілька років у різних лікарів Кожухар, Морозової, Крючкової, але толку виявилося нуль. Вирішила, що ось ще раз спробую, і, якщо не вийде, то якось житиму далі без дітей, звикну до цієї думки. Лариса Євгенівна виявилася чуйною людиною. Вона мене не обнадіяла, але сказала, що шанси є завжди. І вона виявилася права. Лікування, призначене їй, дало свої результати, і через приблизно 6 місяців мені вдалося завагітніти природним шляхом. Я щаслива і шалено вдячна лікарці за її професіоналізм і дбайливе ставлення до пацієнток.
|
|
| |
Зуля | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Гінеколог Міщенко допомогла мені стати мамою! Вона вивчивши мою проблеми і попередні способи лікування, змогла допомогти. Так, знадобилася здати не один аналіз, пройти кілька курсів різних препаратів, але найголовніше, що це допомогло. І моєму синочку вже 5 місяців! Дівчата, не впадайте у відчай, пробуйте різне лікування і звертайтеся до хороших фахівців!
|
|
| |
Чеслава | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Завагітніти не могла майже п'ять років, чоловік наполіг на тому, щоб пройти лікарів. Уже з першого прийому Лариса Євгенівна пояснила, у чому може бути проблема, а після того, як були здані аналізи, призначила лікування. Зараз ми щасливі батьки і це заслуга доктора Лихачової, яка допомогла нашій родині вирішити проблему.
|
|
| |
Стефанія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Не могла завагітніти протягом року, як би не старалася. Міщенко повністю вирішила проблему. Усе в індивідуальному порядку. Зрозумілою для мене мовою пояснила, у чому причина, що потрібно робити і які обстеження проходити. Лікарка уважна і комунікабельна. Дуже рада, що подруга порадила звернутися до Ольги Опанасівни.
|
|
| |
Іда | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть вартість прийому у лікарки Ліхачової?
|
|
| |
Сома | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я платила 600 грн за прийом.
|
|
| |
Кіра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися на прийом?
|
|
| |
Чеслава | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна і Лариса Євгенівна приймають у клініці Лікаріум, записатися можна за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Феліція | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Спостерігалася у Міщенко протягом усієї вагітності, оскільки саме вона допомогла мені завагітніти. Були проблеми інтимні, які успішно були вилікувані. Зараз проходжу післяпологове відновлення. Лікаря рекомендую. Досвідчений лікар.
|
|
| |