Гінеколог Біляївка
|
|
Рада | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Біляївка
Добрий день! Підкажіть грамотного гінеколога, до якого можна звернутися в Біляївці. У мене прогресуюча форма міоми матки, потрібно пройти обстеження і грамотне лікування, хотілося б обійтися без хірургічного втручання.
|
|
| |
Зірка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я б вам рекомендувала краще їхати в Одесу, там усе-таки кваліфіковані фахівці працюють із великим досвідом роботи, та й діагностичні центри там кращі! Знаю хорошого фахівця Лихачову Л.Є., дуже багатьом допомогла вилікуватися.
|
|
| |
Віола | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Після жіночої консультації Біляївки та лікарки по дільниці, через вихованість обійдуся без прізвища, ця прекрасна лікарка просто диво і знахідка.
|
|
| |
LARISA | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна одна з найкращих лікарів, я до неї теж приїжджала з Біляївки Вона дуже ввічлива, добра, уважна. Мені сподобався індивідуальний підхід. Також вона все розповідає і пояснює перед будь-якими діями. Усім раджу цього чудового лікаря.
|
|
| |
Раїса | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Була на прийомі у гінеколога і залишилася задоволена. Лариса Євгенівна проконсультувала щодо моєї проблеми, призначила лікування. Доктор Лихачова - чуйна, доброзичлива, уважна до своїх пацієнтів. Дякую за індивідуальний підхід і прекрасний результат!
|
|
| |
Алсу | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Уважний лікар! Подивилася, взяла всі необхідні аналізи, проконсультувала щодо моєї проблеми, призначила лікування. Прийомом задоволена, все по суті, все зрозуміло пояснила. Через 2 тижні лікування, знову прийшла на прийом, перездали аналізи, все добре. Тепер тільки до Лариси Євгенівни.
|
|
| |
Даміра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Стою на обліку по вагітності у Міщенко Ольги. У мене була велика кіста, з якою ми впоралися без наслідків для дитини. Сама я дуже панікую з будь-якого приводу, лікар мене завжди заспокоює, відповідає на всі запитання. Дуже рада, що мені порекомендували саме Ольгу Опанасівну!
|
|
| |
Karoline55 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Знайомі порекомендували з'їздити до Лихачової Лариси Євгенівни. Залишилася приємно здивована. Дуже грамотний, уважний до пацієнта лікар і приємна жінка. Від відвідування цього фахівця тільки позитив і позитивний результат. Надалі, за необхідності, тільки до неї. І, звичайно ж, буду рекомендувати.
|
|
| |
Рима | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дуже вдячна Міщенко О.О. за її терпіння і наполегливість, високий професіоналізм і гарне ставлення. Завдяки їй та її зусиллям я скоро стану мамою! До речі, на обліку по вагітності теж буду стояти у неї!
|
|
| |
Альфіра | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Де приймає Лариса Євгенівна та Ольга Міщенко, і можна до неї заздалегідь записатися на прийом?
|
|
| |
Раїса | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ці гінекологи приймають у МЦ «Лікаріум». записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Роза | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Доктор Міщенко зацікавлена в наданні допомоги своїм пацієнтам, вона допомагає вирішувати проблему. Я постійно рекомендую своїм знайомим і друзям цього фахівця за необхідності.
|
|
| |