Гінеколог Південне
|
|
Кристя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:28 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Південне
З моєю кістою рекомендували оперуватися. Хочу додатково проконсультуватися з грамотним і кваліфікованим лікарем з приводу мого діагнозу. Підкажіть хорошого гінеколога в Південному?
|
|
| |
Агнія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:29 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У Південному порекомендувати хорошого фахівця не можу, в Одесі є фахівці, які можуть вам допомогти вирішити вашу проблему без операції, якщо це буде можливо!
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:29 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Скажіть, що це за фахівець?
|
|
| |
Агнія | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:29 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лихачова Лариса Євгенівна, чудовий гінеколог, дуже добре розбирається в питаннях гінекології плюс ще дуже чудовий ендокринолог!
|
|
| |
Елла | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я проходила лікування у Лариси Євгенівни. Вона - майстер своєї справи. Дуже уважна до своїх пацієнтів, усе розповість, якщо незрозуміло - пояснить. Порадить як краще вчинити в певній ситуації. Зацікавлена вилікувати медикаментозно, а не класти одразу під ніж. Дуже ввічливо спілкується з кожним своїм пацієнтам. Такого лікаря, як Лариса Євгенівна важко знайти в наш час.
|
|
| |
Юна | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ходила саме до Міщенко Ольги за порадою подруги. Не пошкодувала. Зручно, що можна записатися. Пояснює діагноз і лікування дуже докладно. Завжди цікавиться - чи немає алергії тощо. Молодець, як лікаря її поважаю.
|
|
| |
Аделя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Їздила на обстеження до Лариси Євгенівни з Південного. Лікар чудовий, оглянула, призначила аналізи, за результатами аналізів призначила лікування, і через два тижні був повторний огляд і повторні аналізи. Я пішла на поправку завдяки Ларисі Євгенівні.
|
|
| |
Неллі | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - професіонал у своїй справі, все говорить прямо і грамотно. На будь-яке запитання дасть відповідь, завжди ввійде в становище і допоможе. Рекомендую!
|
|
| |
Chernyavskaya456 | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Минулого тижня була на прийомі у лікаря Міщенко. Можу охарактеризувати її, як спокійного, досвідченого фахівця, здатного поставити якісний діагноз. Видно, що гінеколог з великим досвідом!
|
|
| |
Ніка | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:32 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Що за клініка, де приймає Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна? Чи є можливість записатися заздалегідь?
|
|
| |
Аделя | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:32 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Це МЦ «Лікаріум». Записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Аїша | Дата: Четвер, 25.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінна лікарка, я це зрозуміла одразу, як зайшла до Ольги Опанасівни. Все розклала по поличках, не тільки призначила якісне лікування, а й заспокоїла. Побільше б таких лікарів!
|
|
| |