menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Кодима
ХлояДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:15 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Кодима

У мене дисфункції яєчників, порекомендуйте обізнаного фахівця-гінеколога в Кодимі?

GalochkkaДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 2
Рядовий
Хорошого фахівця я в Кодимі не знайшла, хоча була в багатьох. Прописували ліки і здавала аналізи, але результатів не було.

МадленДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 3
Рядовий
Після лікування в Кодимі, мені довелося відновлюватися в Одесі, я дуже постраждала від безграмотного лікування. Раджу вам одразу їхати в Одесу, там працюють обізнані та кваліфіковані фахівці!

ХлояДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 4
Сержант
Якщо ви лікувалися в Одесі підкажіть до кого краще звернутися?

МадленДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я раджу звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, класний гінеколог!

Dann26Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:17 | Повідомлення # 6
Рядовий
Чесно кажучи, до того моменту, як я дізналася про Ларису Євгенівну, я зневірилася вилікуватися від незрозумілих виділень, від ерозії та можливих інших захворювань. На той момент я лікувалася вже понад рік. Подруга порадила сходити до Лариси Євгенівни, і за це я їй дуже вдячна!

КіраДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:17 | Повідомлення # 7
Рядовий
Лариса Євгенівна грамотний фахівець і просто чудова людина. З прийому від цього лікаря йдеш зі світлим почуттям, що все буде добре! І все дійсно добре, якщо чітко дотримуватися порад Лариси Євгенівни. Вона повернула мене до нормального здорового життя, хоча кілька років інші лікарі говорили, що мені доведеться жити з моїми болячками і терпіти, але, Слава Богу, я зустріла Ларису Євгенівну і сміливо можу рекомендувати її як фахівця своїм рідним і знайомим.

ГеллаДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:17 | Повідомлення # 8
Рядовий
Міщенко Ольга Опанасівна - лікар з великої літери! Дуже грамотний фахівець, закоханий у свою професію! Все досконально розпитає, призначить тільки необхідне! Обстеження, випише препарати з урахуванням особливостей пацієнта. Дуже чуйний і уважний фахівець.

AllaДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 9
Рядовий
Приходила до Лариси Євгенівни з проблемою кровотеч, призначила лікування, після чого проблема усунулася. У спілкуванні сподобалася, компетентна, делікатно дивиться, все пояснює. Рекомендую!

ЧеславаДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна дізнатися дані про Ларису Євгенівну: де приймає, телефон, вартість прийому?

Dann26Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 11
Рядовий
Лариса Євгенівна приймає в МЦ "Лікаріум", записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88, вартість прийому 600 грн.

ЕстельДата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 12
Сержант
Відмінний лікар Міщенко! Допомагає не тільки розв'язати проблему, а й розібратися в її причині, навчає навичкам, які необхідні для того, щоб подібних проблем більше не виникало. Пояснюються всі деталі обстеження і лікування доступною мовою. До обстеження пацієнта ставиться комплексно і з урахуванням навіть найдрібніших деталей проблеми. Усім раджу звертатися до Ольги Опанасівни, записатися ви можете за телефоном 094-917-34-22.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: