Гінеколог Кодима
|
|
Хлоя | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:15 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Кодима
У мене дисфункції яєчників, порекомендуйте обізнаного фахівця-гінеколога в Кодимі?
|
|
| |
Galochkka | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хорошого фахівця я в Кодимі не знайшла, хоча була в багатьох. Прописували ліки і здавала аналізи, але результатів не було.
|
|
| |
Мадлен | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після лікування в Кодимі, мені довелося відновлюватися в Одесі, я дуже постраждала від безграмотного лікування. Раджу вам одразу їхати в Одесу, там працюють обізнані та кваліфіковані фахівці!
|
|
| |
Хлоя | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Якщо ви лікувалися в Одесі підкажіть до кого краще звернутися?
|
|
| |
Мадлен | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:16 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я раджу звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, класний гінеколог!
|
|
| |
Dann26 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:17 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чесно кажучи, до того моменту, як я дізналася про Ларису Євгенівну, я зневірилася вилікуватися від незрозумілих виділень, від ерозії та можливих інших захворювань. На той момент я лікувалася вже понад рік. Подруга порадила сходити до Лариси Євгенівни, і за це я їй дуже вдячна!
|
|
| |
Кіра | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:17 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна грамотний фахівець і просто чудова людина. З прийому від цього лікаря йдеш зі світлим почуттям, що все буде добре! І все дійсно добре, якщо чітко дотримуватися порад Лариси Євгенівни. Вона повернула мене до нормального здорового життя, хоча кілька років інші лікарі говорили, що мені доведеться жити з моїми болячками і терпіти, але, Слава Богу, я зустріла Ларису Євгенівну і сміливо можу рекомендувати її як фахівця своїм рідним і знайомим.
|
|
| |
Гелла | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:17 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна - лікар з великої літери! Дуже грамотний фахівець, закоханий у свою професію! Все досконально розпитає, призначить тільки необхідне! Обстеження, випише препарати з урахуванням особливостей пацієнта. Дуже чуйний і уважний фахівець.
|
|
| |
Alla | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приходила до Лариси Євгенівни з проблемою кровотеч, призначила лікування, після чого проблема усунулася. У спілкуванні сподобалася, компетентна, делікатно дивиться, все пояснює. Рекомендую!
|
|
| |
Чеслава | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися дані про Ларису Євгенівну: де приймає, телефон, вартість прийому?
|
|
| |
Dann26 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна приймає в МЦ "Лікаріум", записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88, вартість прийому 600 грн.
|
|
| |
Естель | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:18 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Відмінний лікар Міщенко! Допомагає не тільки розв'язати проблему, а й розібратися в її причині, навчає навичкам, які необхідні для того, щоб подібних проблем більше не виникало. Пояснюються всі деталі обстеження і лікування доступною мовою. До обстеження пацієнта ставиться комплексно і з урахуванням навіть найдрібніших деталей проблеми. Усім раджу звертатися до Ольги Опанасівни, записатися ви можете за телефоном 094-917-34-22.
|
|
| |