Гінекологи відгуки Одеси
|
|
Даша | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:11 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінекологи відгуки Одеси
Турбує ендометріоз. Підкажіть із цим захворюванням до якого гінеколога мені краще звернутися в Одесі?
|
|
| |
KovalevaD | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порадити Лихачову Л.Є. - грамотний і обізнаний фахівець!
|
|
| |
Венера | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:12 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Сподобався лікар Ліхачова. Справжній професіонал і приємна людина. Після прийому, настрій на висоті.
|
|
| |
Тала | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:12 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Найчуйніший, найтактовніший і найввічливіший лікар на моєму шляху - це Ольга Міщенко. Моя безмежна подяка Ользі Опанасівні за своєчасно надану допомогу!
|
|
| |
Феліція | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:13 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна - це просто диво-лікар. За свої 50 з гаком років, я знаю, як важко для жінки буває знайти "свого" гінеколога, грамотного і чуйного фахівця. Мені пощастило познайомитися з Ольгою Опанасівною. Вона просто врятувала мене тим, що точно поставила діагноз і прописала правильне лікування. Крім того, це дуже чуйна, тактовна, інтелігентна людина і професіонал, для якого важлива будь-яка дрібниця в стані пацієнта.
|
|
| |
ChillMary | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:13 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже чуйний і уважний лікар! Після двох невдалих вагітностей, дуже уважно поставилася до мене, відправила здавати купу аналізів, завдяки яким виявилася моя недуга. Після лікування я стала мамою двох чудових діточок. Лариса Євгенівна - ас своєї справи!
|
|
| |
Сома | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:14 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Грамотний лікар, може доступно пояснити, не лякає. Бореться за збереження вагітності. Дуже доброзичлива! Рекомендую Ларису Євгенівну!
|
|
| |
Фая | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:14 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна досконально аналізує ситуацію, призначає обстеження, якщо потрібно, відправляє до лікарів іншої спеціалізації, потім знову переглядає отримані дані. Загалом, лікарка дивиться ширше, ніж ми можемо уявити, і знаходить причину захворювання. Дуже грамотна і добра. Рекомендую!
|
|
| |
Talia66 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:14 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дуже уважний і компетентний лікар. Вчасно виявила хворобу, призначила лікування і тому все обійшлося благополучно і без будь-яких наслідків. Я дуже їй вдячна. Тепер спостерігатися буду тільки в Ольги Міщенко!
|
|
| |
Еріка | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:14 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, будь ласка, де приймає Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна, і яка вартість прийому?
|
|
| |
Феліція | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:15 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Вони приймають у МЦ "Лікаріум" на Французькому бульварі 60. Записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Kozoriz76 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 23:15 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже професійно і ду-у-уже уважно. Рекомендую звернутися до Ольги Опанасівни! Лікар з величезним досвідом і знаннями!
|
|
| |