menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Кілія
ПрасяДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Кілія

Добрий день! У моєї дочки 15 років - немає менструації. Порадьте грамотного гінеколога в Кілії?

SakaraRinaДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 2
Рядовий
У вас дуже серйозна проблема і я сумніваюся, що гінекології Кілії вам зможуть допомогти.  Я раджу вам їхати в Одесу, там дуже хороші фахівці, які зможуть вам допомогти.

ЗуляДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 3
Сержант
Я теж вам теж раджу їхати до Одеси, у моєї доньки була подібна проблема, ми зверталися до клініки "Лікаріум", чесно сказати, лікування та обслуговування на вищому рівні. Рекомендую!

ПрасяДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:45 | Повідомлення # 4
Рядовий
Підкажіть до якого лікаря ви зверталися в Одесі?

ЗуляДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:45 | Повідомлення # 5
Сержант
Ми зверталися до Лихачової Лариси Євгенівни, чудовий гінеколог-ендокринолог. Допомогла моїй доньці і багатьом моїм знайомим, ми зверталися до неї за рекомендацією знайомих і залишилися дуже задоволені!

ОльгаДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:45 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дякую долі, що звела мене з такою прекрасною людиною і грамотним фахівцем, як Ольга Опанасівна Міщенко! Вона вміє вислухати пацієнта, швидко оцінити всю складність ситуації і прийняти рішення. Звичайно, рекомендуємо всім, хто шукає грамотного й уважного лікаря, звертатися до Ольги Опанасівни!

ЄваДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:46 | Повідомлення # 7
Рядовий
Лариса Євгенівна - професіонал своєї справи і дуже делікатна людина, що важливо при такому профілі. Мій перший і єдиний гінеколог, якому довіряю своє здоров'я на 100%.

СіянаДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:46 | Повідомлення # 8
Рядовий
Ольга Міщенко- чудовий лікар! Спостерігаюся, всім раджу! Вилікувала кісту, жодних ускладнень, почуваюся чудово!

РиммаДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:47 | Повідомлення # 9
Рядовий
Відмінний лікар! Усім своїм знайомим рекомендую. Якщо Ви відкладаєте похід до гінеколога, то виберете Ларису Євгенівну Лихачову, і більше не будете міняти лікаря. Я спостерігаюся в неї, жодного разу не пошкодувала про вибір. Побільше таких лікарів!

Girl08Дата: Вівторок, 23.04.2024, 22:47 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися на прийом до Лариси Євгенівни і де знаходиться ця клініка?

ОльгаДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:47 | Повідомлення # 11
Рядовий
Записатися на прийом можна за телефонами: 094-917-34-22, 098-761-01-28. Клініка розташована на Французькому бульварі 60.

LilnasДата: Вівторок, 23.04.2024, 22:48 | Повідомлення # 12
Рядовий
Я думаю і знаю, що Ольга Міщенко найкращий лікар! Людина, яка ніколи не відвертається від пацієнтів, яка реально лікує і працює на совість, таких лікарів одиниці. До того, як потрапити до неї, я не вилазила від гінекологів і толку ніякого не було, але потім мої знайомі порадили мені Ольгу Опанасівну, і тоді я побачила позитивний результат. Вона мені дуже допомогла, виписала потрібні ліки, я пройшла потрібні аналізи, тепер я повністю здорова.  Я їй дуже вдячна і всім раджу цього чудового лікаря! Тепер я знаю точно: якщо в мене ще виникне якась проблема, то я звертатимуся саме до неї і вам раджу, і навіть поділюся контактом клініки, де вона приймає, -094-917-34-22.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: