Гінеколог Березівка
|
|
Сніжана | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:12 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Березівка
У моєї дочки в 16 років нерегулярний цикл із сильними перебоями. Порекомендуйте лікаря в Березівці?
|
|
| |
Іларія | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вам потрібен саме гінеколог-ендокринолог, а в Березівці таких лікарів немає. Вам тільки потрібно їхати в Одесу.
|
|
| |
Настя | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| І я вам рекомендую їхати в Одесу, у вашої доньки серйозні порушення, з якими впораються тільки в Одесі.
|
|
| |
Тереза | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене були сильні порушення циклу і мені допомогла з цим впоратися, дуже хороший і грамотний гінеколог-ендокринолог Лихачова Л.Є.
|
|
| |
Ісідора | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А мою проблему вирішила Міщенко Ольга Опанасівна, яка досить довго турбувала. Дякую за своєчасну допомогу, тепер я знайшла хорошого лікаря-гінеколога! Раджу всім цього лікаря.
|
|
| |
Ksenia | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна прекрасний лікар! Не залякує, не нав'язує непотрібних аналізів, з чим я не раз стикалася в інших медичних центрах. Усе спокійно, чітко і по справі. Рекомендую доктора 100%, можна йти і не хвилюватися. Мою проблему вирішила дуже професійно і делікатно, за що я дуже вдячна.
|
|
| |
Сніжана | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:14 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Давно звертаюся до Лариси Євгенівни за консультацією, за порадою. Всі прогнози вірні, призначення зроблені нею працюють на відмінний результат! З величезним досвідом роботи, не лікар - а майстер своєї справи!
|
|
| |
Павлина | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:14 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Міщенко - прекрасний фахівець і дуже приємний у розмові. Була на кількох прийомах і щоразу високий професіоналізм і виключно коректне ставлення до пацієнта. Поставила діагноз, призначила лікування. Жодних зайвих аналізів.
|
|
| |
Ніккі | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:14 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як мені можна знайти Ларису Лихачову в Одесі і якщо є номер телефону?
|
|
| |
Ksenia | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна працює в МЦ Лікаріум, розташований він на Французькому бульварі 60. 094-917-34-22, 098-761-01-28 - адміністратор Наталя.
|
|
| |
Баба-Яга | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 21:16 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Прийшла до Ольги Опанасівни за рекомендацією своєї колеги, яка вже давно в неї лікується. Я залишилася дуже задоволена. Вона правильно поставила діагноз і призначила адекватне лікування, хоча до цього я змінила трьох гінекологів. Рекомендую, особливо якщо вам потрібен лікар, який розуміється на гінекології-ендокринології, залишаю номер клініки, де працює Ольга Опанасівна - 094-917-34-22.
|
|
| |