Відгуки гінекологи Одеса
|
|
Ася1976 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:17 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки гінекологи Одеса
Можете підказати лікаря, у якого є досвід боротьби з безпліддям?
|
|
| |
Кафі | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені безпліддя допомогла побороти Ліхачова Лариса Євгенівна! Багато хороших відгуків чула про Ольгу Опанасівну Міщенко, теж можу і рекомендувати.
|
|
| |
Ліля | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже хороша лікарка Ліхачова. З нею приємно спілкуватися. Завжди вислухає. Вникає саме в твою проблему. Ніякого розводу на аналізи немає. Не злиться і не звинувачує пацієнта в поганому результаті. Буде думати і радитися, щоб допомогти. Доброзичлива з усіма пацієнтами.
|
|
| |
ірка | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже кваліфікований фахівець Міщенко Ольга. Вдячна їй за лікування. Побільше таких лікарів!
|
|
| |
надира | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лихачова Лариса - дуже хороша лікарка і людина! Я від неї просто в захваті. Все робить акуратно, підходить до всіх питань із розумінням і відповідальністю.
|
|
| |
Назія | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна - чудовий лікар! Компетентно консультує з будь-яких питань, завжди підтримує у важких ситуаціях. Завдяки її своєчасним призначенням, я зберегла свою вагітність і народила здорового, чудового малюка.
|
|
| |
Раїфа | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У захваті від цієї лікарки! Я ще не зустрічала настільки доброзичливого, орієнтованого на пацієнта фахівця! Завжди дуже детально відповідає на запитання, консультує за результатами аналізів. Своєчасно робить призначення. Під наглядом Ольги Опанасівни вагітність пройшла легко і я народила здорову доношену дитину.
|
|
| |
Ведана | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Це найкращий у світі лікар, який мені коли-небудь зустрічався! Чуйна, грамотна, уважна, ввічлива! Лариса Євгенівна - лікар, який налаштований на результат. Усім раджу! Але найголовніше - її професіоналізм, пройшовши багато лікарів, тільки вона розібралася і допомогла, і продовжує допомагати! Розумничка, немає слів!
|
|
| |
Лорі | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як я можу записатися на прийом до Лариси Євгенівни або до Ольги Опанасівни і вартість прийому яка?
|
|
| |
Ліля | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:21 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ось номери телефонів: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88. Вартість прийому 600 грн.
|
|
| |
вила | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:21 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дуже добрий, чуйний і розуміючий лікар - це Міщенко Ольга! Спостерігалася в неї протягом усієї вагітності, на будь-який мій незвичний стан вона моментально реагувала і давала рекомендації. Крім цього як фахівець вона дуже акуратно дивиться на кріслі (а для мене це важливо)!
|
|
| |