menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Відгуки гінекологи Одеса
Ася1976Дата: Вівторок, 23.04.2024, 20:17 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Відгуки гінекологи Одеса

Можете підказати лікаря, у якого є досвід боротьби з безпліддям?

КафіДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 2
Рядовий
Мені безпліддя допомогла побороти Ліхачова Лариса Євгенівна! Багато хороших відгуків чула про Ольгу Опанасівну Міщенко, теж можу і рекомендувати.

ЛіляДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже хороша лікарка Ліхачова. З нею приємно спілкуватися. Завжди вислухає. Вникає саме в твою проблему. Ніякого розводу на аналізи немає. Не злиться і не звинувачує пацієнта в поганому результаті. Буде думати і радитися, щоб допомогти. Доброзичлива з усіма пацієнтами.

іркаДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дуже кваліфікований фахівець Міщенко Ольга. Вдячна їй за лікування.  Побільше таких лікарів!

надираДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:18 | Повідомлення # 5
Рядовий
Лихачова Лариса - дуже хороша лікарка і людина! Я від неї просто в захваті. Все робить акуратно, підходить до всіх питань із розумінням і відповідальністю.

НазіяДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:19 | Повідомлення # 6
Рядовий
Міщенко Ольга Опанасівна - чудовий лікар! Компетентно консультує з будь-яких питань, завжди підтримує у важких ситуаціях. Завдяки її своєчасним призначенням, я зберегла свою вагітність і народила здорового, чудового малюка.

РаїфаДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 7
Рядовий
У захваті від цієї лікарки! Я ще не зустрічала настільки доброзичливого, орієнтованого на пацієнта фахівця! Завжди дуже детально відповідає на запитання, консультує за результатами аналізів. Своєчасно робить призначення. Під наглядом Ольги Опанасівни вагітність пройшла легко і я народила здорову доношену дитину.

ВеданаДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 8
Рядовий
Це найкращий у світі лікар, який мені коли-небудь зустрічався! Чуйна, грамотна, уважна, ввічлива!  Лариса Євгенівна - лікар, який налаштований на результат. Усім раджу! Але найголовніше - її професіоналізм, пройшовши багато лікарів, тільки вона розібралася і допомогла, і продовжує допомагати! Розумничка, немає слів!

ЛоріДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:20 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як я можу записатися на прийом до Лариси Євгенівни або до Ольги Опанасівни і вартість прийому яка?

ЛіляДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:21 | Повідомлення # 10
Рядовий
Ось номери телефонів: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88. Вартість прийому 600 грн.

вилаДата: Вівторок, 23.04.2024, 20:21 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дуже добрий, чуйний і розуміючий лікар - це Міщенко Ольга! Спостерігалася в неї протягом усієї вагітності, на будь-який мій незвичний стан вона моментально реагувала і давала рекомендації. Крім цього як фахівець вона дуже акуратно дивиться на кріслі (а для мене це важливо)!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: