Хороші гінекологи Одеса
|
|
Герда | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:51 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші гінекологи Одеса
Хто може порекомендувати хорошого гінеколога? Турбують болі внизу живота, потрібне обстеження.
|
|
| |
Лізавета | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:52 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Є дуже хороший діагностичний центр "Лікаріум", там приймає Лихачова Лариса Євгенівна, дуже хороший гінеколог-ендокринолог.
|
|
| |
Lilnas | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:52 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - компетентний, чуйний професіонал своєї справи. Звернулася до неї з багаторічною проблемою. Лікар усе чітко розповіла, пояснила, дала рекомендації. Нічого зайвого, кожен візит до лікаря у справі. Тепер я здорова!
|
|
| |
Anna1998 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:52 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ольга Міщенко - чудовий і уважний лікар. Спостерігаюся в неї вже давно. Аналізів і препаратів ніколи зайвих не призначає. Все доступно і зрозуміло пояснює, що проблема вже не здається такою страшною. Усім раджу цього лікаря, якщо буде в тому необхідність.
|
|
| |
Дарьяна | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:52 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Спостерігаюся понад рік, і дуже рада, що потрапила до такого лікаря. Грамотнішого фахівця і чуйної людини я не зустрічала. Професіонал із великої літери! Усім своїм подругам раджу звертатися тільки до Лариси Євгенівни. Увага і такт, людське ставлення, супер професіоналізм - це все Лариса Євгенівна. Моє здоров'я в надійних руках.
|
|
| |
Тіфані | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:53 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Як людина вона розуміє, як лікар - компетентна. Усі призначення завжди допомагали. Завжди звертаюся тільки до Ольги Опанасівни Міщенко!
|
|
| |
Варна | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:53 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар. Акуратна, уважна. Завдяки Ользі Опанасівні, у мене тепер росте донечка. Поки не потрапила до неї, мала невдалий досвід із двома вагітностями. Найближчим часом планую знову до неї на облік. Рекомендую!
|
|
| |
РІКИ | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:53 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Потрапила до Лариси Євгенівни на прийом за порадою знайомої. Приголомшливий лікар, тепер і сама буду радити всім своїм знайомим дівчаткам! Дуже сучасний підхід до лікування, при цьому не нав'язує зайві непотрібні послуги, а навпаки ставиться з розумінням і підбирає максимально ефективне лікування. Приголомшливо позитивна, через 5 хвилин спілкування хочеться розповісти їй все, а не тільки проблеми з гінекології!
|
|
| |
вила | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:54 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже задоволена прийомом у Міщенко О.О. Все доступно і ясно розповідає. Знайшла швидке вирішення моїх проблем. Дуже позитивна лікарка. Рекомендую всім!
|
|
| |
Бажена | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:54 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися, де приймає лікарка Ліхачова і лікарка Міщенко і як можна з ними зв'язатися?
|
|
| |
РІКИ | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:55 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна працюють у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі. 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - адміністратор клініки.
|
|
| |
вія | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:55 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінний лікар Міщенко. Завдяки її грамотній роботі були усунені всі захворювання, і вийшло завагітніти, і народити дитинку. Рекомендую!
|
|
| |